Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo---- sacuvati drzavni integritet suverenitet i teritorijalnu cjelovitost sa sto manje neugodnih situacija sa susjedima...
Tek sad vidim da nacionalisti koji vode ovu drzavu vec 20 godina nisu doviljno inteligentni da bi imali ideju,bili ideolozi,oni su samo saka obicnih kriminalaca koja koristi nacionalizam kao masku za kriminal koji provode vec 20 godina. Ovako radi pametan covjek kojem skidam kapu !
Gdje ste bili do sada 20 godina , doveli ste Bosnjake na kontejnere i prosjecki stap ! Zasto vas je strah otici sa vlasti ? Polozite malo racune ovom narodu !
Halo Bosnjaci, hocemo li dozvoliti da se sve odluke za drzavu i narod donos bez Bosnjaka, jer znamo da sdp nije bosnjacka stranka to su i sami izjavili, a sbb je sandzacka, narod je na izborima rekao i glasao koga zeli da ih predstavlja a to je SDA koja je pobjedila na lokalnim izborima i koja je dobila legitimitet bosnjackog naroda da ih predstavlja, a ovi sad zele da nam kroje drzavu i sudbinu bez nasih legalno i legitimno izabranih predstavnika, narode izadjimo na ulice i trazimo da se nasi predstavnici nadju u svim dogovorima u vezi drzave i naroda, ovo je srpska podvala Bosnjacima.
reko fahro dika nasa: nternet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala, Facebook profila, ali i komentara na vijesti koje se objavljuju na internetu ! vjerujte mu jer on i zlaja nikad ne bi ovako nesto radili nego samo sda placenici koji su uzgred seljaci sljegli pa nemaju internet nego ometaju i zagusuju medijski prostor dimnim signalima!
svaka cast Zlatko,samo napriejd ...
Internet-plaćenici Stranke demokratske akcije (SDA) i državne bošnjačke mafije već mjesecima zagušuju medijski prostor agresivnim porukama i govorom mržnje koji se šalje putem portala, Facebook profila, ali i komentara na vijesti koje se objavljuju na internetu
ja mislio ovaj lupa gluposti ali ovo stvarno za 40 secundi 12 dislajkova.kakva je to scripta?ja uzasa i varalica!
ovaj komunjara stvarno nema casti nimalo.dijeli bosnu kao da mu je babovina!bosna je na licitaciji pa navalite svi od kineza do indijanaca!
Ovo treba Bosni iHercegovini, jer bi Hrvati i EU mogli samo da nas zaobiđu u planiranju ovog projekta. Treba se umijesati iznijeti svoj stav, a Zlatko je najbolji za taj posao. Sretno
sta se bunite jos ovo damo ja i zlaja hrvatima i dodiku pomognemo oko demilitarizacije bosnjaka i rekao nam je da cemo ostati u foteljama do kraja zivota!
www.renesansnakraljevstva.com \"Renesansna Kraljevstva\" je role-play igra sa radnjom smjestenom u srednjem vijeku, tacnije trenutno 1460.godini. Kada se prijavite, postat ce te stanovnik Kraljevine Bosne i upoznati sve segmente srednjovjekovnog zivota. Mozete jednostavno raditi na svom polju, odmarati se u jednoj od mnogobrojnih krcmi, te pronaci supruga/suprugu. Kasnije mozete postati kovac, pekar, krojac, mlinar, mesar ili stolar. Naravno, mozete se baviti i politikom, te postati gradonacelnik, velmoza Stanka, Ban, ili kralj. Mozete postati clan nekog od udruzenja, osnovati svoju porodicu, ili se pridruziti nekoj od posojecih, a uvijek mozete postati i lutalica ili pljackas. Kraljevina treba aktivne igrace kako bi sto prije dobili i novi grad, te igru ucinili jos interesantnijom. Pridruzite se jos danas __________
opa proradila scripta za dislajkove?hajmo navali evo ja tvrdim da je zlaja varalica i da on i scepo nastoje prevarama da osvoje fotelje a za bih ih boli su.p.ak! par placenika su tu da hvale njegove poteze i jel na vrijeme piskio i kakio!!bez sceipte ne biste imali ni dva dislajka a sve komentare pozitivne pise par ljudi!
dobro dezurate zkajini misevi minut nakon izslaska texta vec su nabacani komentari podrske.mora vam se priznati budni ste!kad zlaja propdne na sledecim izborima javite se svaka stranka ce vas primiti!
20 godina konstantno se pravi haranga na Dr Lagumdziju od strane svih onih koji upravo u njemu vide prepreku za daljnje provodjenje svoga kriminala i zamisli.Pomijesano sa stavovima onih politicara koji su jednostavno ljubomorni na njega.
sad ces valjda i hrvatima pokloniti sta?vidis kako te hvale poslije ukidanja ingerencija drzave na redu je razgovor o teritorijama.nek se svi namire i nek je tebi dobro a nama kako bude!