Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji velika nada da nam ljudi iz EU pomognu sad ili nikad.Ali isto tako svi imamo velike sumnje kada znamo da nam za vratom jos uvijek pusu nacionalisti sa svojim bolesnom ideologijom.
Htjeli oni priznati ili ne,gosp Lagumdzija svoj posao na mjastu ministra vanjskih polsova radi ODLICNO !!
Ma jednonacionalne stranke nas uništavaju na svakom koraku svojom prljavom politikom, oni su najveća kočnica napretka i razvoja BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ministarstvo vanjskih poslova je bas aktivno, stalno se sastaju i dogovaraju sa stranim delegacijama. EU ako promjeni nacin pregovaranja s nama i malo pritisne nacionalisticke stranke onda ce napredak biti moguc. Nacionalisti su poceli da koce rjesavanje presude Sejdic-Finci a to se vidi Covicevim i Izetbegovicevim prijedlogom da podijele FBIH na dva dijela sto se ne smije dogoditi.
Ma nije im uspjelo da nas skroz razdijele 1995. godine pa hoce sada a to sve zbog licnih interesa a ne da bi BiH bilo bolje. Ako se podijelimo onda ce BiH izgubiti svoju multietnicnost i to ce nas pokopati za sva vremena.
Ja dijelim mišljenje,evo za razliku od bivših ministara vanjskih poslova ovaj radi bar duplo više i o tome svakodnevno izvještava građane BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Davno bi mi dosli do EU da nema nacionalnih stranaka koje se kriju iza nacionalnog interesa kako bi branile svoj interes i svoje dzepove.
naravno da medjunarodna zajednica mora pristupiti drugacije prema BiH jer dejtonski sporazum nema efekta i sluzi nacionalistima u BiH koji ga zloupotrebljavaju kako bi zavadjali narode i pokusavali dalje djeliti ovu zemlju
Ministarstvo vanjsih posova radi svoj posao besprijekorno i zaista se nadam da ce nas zvanicnici shvatiti ozbiljnije i napokon nam pruziti nadu da mozemo uspjeti...
Dokle god Lagumdzija bude ministar vanjskih poslova, mozda se i jos vise priblizimo EU, u suprotnom sumnjam da bi bili tako blizu.
A Boga mi tesko LAgumdzija.Nisu ni oni sisali vesla pa da ne vide da se narod u Bih jos nije probudio i da odredjeni broj podrzava one snage koje su unistile i opljackale drzavu.
Novi pristup može samo sa novim ljudima, znači Lagumdžija ćao...
Dodik je glavni baja u Srpskoj Republici
ma pusite kitu
Poenta price: Mi smo od sve djece na balkanu i u evropi, dijete sa posebnim potrebama.
Nada za bh građane zove se PUTIN.
Nadam se da novi pristup znači kandžija po našim političarima jer ih izgleda samo to može natjerati da rade nesto korisno za ovu državu i narod.
Ministar je bas vrijedan. Konstantno radi i trudi se da poboljsa odnose sa strancima... Nikad nismo imali boljeg ministra vanjskih poslova...
A vrijedni i SDP aktivisti izgleda...
Za EU ovo ne bi trebalo da predstavlja problem s obzirom da se radi o brzem i funkcionalnijem izvrsavanju obaveza prema njima. Odavno su nasi politicari trebali na ovom principu da rade, tj da uprkos obavezama prema EU ne zanemaruju druge stvari koje se ticu BiH. Uostalom zasto da se desava zastoj zbog jedne obaveze oko koje se nmg dogovoriti, dok se tako nesto desava usporedo se moze zavrsavati nesto drugo. lagumdzija je ovdje pokazao da i prema EU treba imati stav te da od njih treba traziti stvari a ne cekati sta ce oni da ponude
Neki govore od rata da BIH ulazi u EU pa vidi gdje smo sada i sad opet danas ti isti SDA-ovci govore o ulasku u EU. 20 godina nas truju istom pricom. Sve se moze dogovoriti ali Covic zeli treci entet a neki mu ne daju. EU se treba aktivnije ukljuciti u rjesavanje presude Sejdic Finci kao i u rjesavanju ostalih problema.
Lik isti Bruce Willis :D :D