Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar kakvog nema na daleko... Svaka cast!
Najbolji ministar i najobrazovaniji kojeg smo ikada imali.A osim toga za razliku od drugih barem transparentno obavlja svoj posao,a ne kao SDA ministri neznas ni kad idu ni kad su dosli...a trose drzavno gorivo i drzavne pare kao ludi!!!
A mogao bi i Alija Budnjo
Cim smijenimo Lagumdziju, na mjesto ministra vanjskih poslova postavicemo Dinu Konakovica ili Asima Sarajlica. BiH 4EVER
pravi politicar koji pravi evropsku BIH!!!
Jok eto daće podršku posrbicama da otcijepe Šumsku. hahahahahaa
Ni Genocidotvorevinci ni Hercegovci nam ni izbliza nisu toliki d.ušmani kao smrdljiva KPJ/SDP, Zlo.gumdžija i jugo.nacistički podrumaški s.mradovi koji za njih glasaju.
Samo Srbija SDP Spašava
Zloja: Potpiši Predsjedniče, potpiši!!! Clinton: Ni pod koju cijenu se ne smije dozvoliti da muslimani u Evropi imaju funkcionalnu državu! Glupi Bošnjo: Živio Clinton, živio Zlaja!
Lagumdžija je RIP nakon uzrokovanja blokade u BiH. Lagumdžija je za samo maltera. Najbolji bošnjački političar je Komšić i samo mi nije jasno zašto ne iskoristi ovu prazninu i ne osnuje stranku.
Koji god clanak citas o najvaznijim organizacijama u medjunaornim susretima nigdje nema Bosnjaka ko predstavnika na diskusijama ili najvaznijim pozicijama. Bosnjaci su najveci broj gradjana u Bosni i hercegovini a nema ih nigdje ! ZA TO se sve i desava ko katastrofa politike u BIH- i, JADNA Bosno, JOS BOSNJACI NISU SVJESNI koje ima zamke pripremaju srbi genocidasi i hrvati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka cast minisru...
...davaše i jedinstvenoj sfrj...kad ono...............
Genocidnim srbima i njihovima saveznicma koji su na vlasti izdajicama RBIH-e mogu pozeljeti samo da im srbin srbina zauvijek u grob stavi ! AMEN, AMIN AMEN AMIN ! Samo srbina svoj sklanja !
Svaka cast minnistru na radu...