Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrijeme Osmanlija gradili se gradovi, mostovi, javna kupatila, tržni centri, Bosna spojena sa trgovačkim Putom Svile, Rašani (današnji tzv. Srbi) radili ono što im najbolje ide - orali, a PDV bio 10%. Divota.
@+ koga jel turke? pa oni odose ciku jarane ali ako ih snase budu cekale doci ce ipak :P
11.Juli 2012.ČEKAMO VAS!
@SrbIN: studenti iz Turske se uglavnom drze za sebe tamo na Ilidzi. Radi se o prilicno konzervativnim ljudima koji su misljenja da su Sarajke (i Evropjanke generalno) \"lake\" i \"nemoralne\".
@SrbIN To je zato sto su snajke naucile kroz stoljeca da budu pumpane od Turaka pa nasim curama koje to nisu navikle i ne trebaju :P Pogledaj se u ogledalo vlasino pa ces vidjeti na koga licis garant izgledas ko da te je Davutoglu zbrzio hahahaha
500 godina Turaka. U zemlji koja je bila imala svoju independant crkvu i jaku katolicku crkvu. Turci su doveli pravoslavne vlahe, kao poslusne i okrutne vojnike. Da su bili 1% okrutni kao pravoslavci nebi bilo ni jednog vlaha u Bih.
Sto niste preneli vest da je dogovoren dolazak 500 studenata iz turske.. Da se spreme mlade nevine sarajke da ih napumpaju ovi mali crni azijati.
Srbine, nisi bas IN sa svojim izjavama :) Ovaj Davotoglu isti Sasa Popovic majke mi, haha! Pogresnoj se zemlji mi molimo, da vole Tursku nebi 30 godina bila potencijalni clan EU-a.Kada Amerika zavrsi sa Iranom, onda ce i Turska doci na red.
vec jeste a i bosna ce biti ono stoje bila krscanska zemlja
Da nije bilo Turaka vi Srbi bi se još uvijek zvali Rašani (Rusi) i ne bi vas bilo ni u Bosni ni u Hrvatskoj, fukaro nezahvalna.
Ja mislim da tebi od svega najviše smeta to što su vas učili da se perete ;)
Sto sudbina spoji c.e.t.n.i.k- nikad ne moze da razdvoji.
\'\'genocid, urbicid, elitocid, kulturocid \'\' O čemu ti trabunjaš pećinaru?
nakon visestoljetne patnje opet dise u kristu a zemlja bosna vapi priciscenje
@ SrbIN - ma ja, lahko je vama Rašanima, vama su Turci jasno i glasno rekli da se zovete Srbi tj. Srbistan, a mi razvučeni između vas i braće vam komunjara, svejedno nam kako god se zvali.