Nakon Imamovićeve prijave
0
Lagumdžija dao izjavu u Tužilaštvu BiH
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONACNO NEKO DA STANE NA REP OVOM KRIMINALCU I UBLEHASU VIVA SBB
Ma nije Zlaja1 Zlaja je neviiiiiiiiiiin!
@sarajka www.sbbbih.ba mozete s.r.a.t do sutra o njemu ali on DOBIJA IZBORE 2010. FAHRUDIN RADONCIC - SBBBIH SBB 4 EVER
yebem te blentavu
ja cu isto za Fahru glasati / zato sto smo I zlaju i sve ostale imali priliku vidjeti na djelu. pa sta su uradili - nista osim sto su krali gdje su stigli
jedino kad pohapseb cijeli SDP , mogu dobiti izbore, a Rdoncic svoja 4 % ce uganjati zali boze miliona ukradenih
Uroš Pena podnio je zahtjev Vladi RS-a za razrješenje s te dužnosti s obzirom na to da ga je Vijeća ministara BiH imenovalo za zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela. ! KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!!!
direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela> KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!!!
ZASTO SE ONAJ CLANAK O MC KENZIJU NE MOZE KOMENTARISTA? ISTINU NE DAJU DA SE KAZE SARAJEVO X, SVE STE VISE PROVIDNI CE*NICKI PORTAL ZA SR*SKU PROPAGANDU!
mozete s.r.a.t do sutra o njemu ali on DOBIJA IZBORE 2010. FAHRUDIN RADONCIC - SBBBIH SBB 4 EVER
mozete s.r.a.t do sutra o njemu ali on DOBIJA IZBORE 2010. FAHRUDIN RADONCIC - SBBBIH SBB 4 EVER
sad kad je najteze bosni i hercegovini kad je udaraju srbija genocidasi jos gore negoprije prve agresije na bosnu i hercegovinu ti pravis klopke i nebuloze bosnjacima... stavljam te u isti kos sa izdajicom tihicem, dva ste ce*nicka ud*aska spska spijuna
pa i da je ovo tacno jadni mizerni bosnjaci, dodik je pokro vise od sesto hiljada eura do sada pa ga ni jeda, srbin ne izda i optuzi!!! mizerni ste bosnjaci a tebi nihade za cefine bilo!
ja ne poznajem covjeka koji ima vise prijatelja koji su kriminalci od fahre (Keljemendi, Gasi, Saja.....) i on nije kriminalac ma jok on je posten treba mu dati glas da dodju pravi kriminalci na vlast
kako nemaju rezervnu, pa vidi sliku: http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100401044/komentari#komentari