Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas i Amerikanaca 300 miliona.
I niko da odgovori kako ostatke od pranja ukloniti ispod noktiju da se hrana ne osjeti,pogotovo prasetina koju sada moram kao moja braca balincad da jedemnkrijuci.
Znas di dobro Bosnjacku obrezanu stafetu lizati, jer je glatka, slatka i ne smrdi ko vase srpske smrde. Za to Marijana siris brze noge Bosnjaku nego sto ti mozdane celije rade.
putopisac.com
BOSNJAN @ Jos nisam cula da je neko intelektualno sirok ,novo izrazavanje? Nisi Srbin ali si srpski isprdak.
Šaptač konjima !!!!!!!!
Zlatko čuvaj se tih potrčkala genocidaša Dobrice Ćosića.
Ja se zovem Novi Mujo,do juce sam se zvao Ratko,ali sam radi vece plate od 5 km presao na Islam,i zamolio bih novu bracu da mi objasne slijedece: postoji li nacin kada perem g.uzu pa mi ostane ispod nokriju,te mi se osjeti na hrani,da se to eliminise.Kako vi to radite,da li grickate ispod noktiju ili neki novi metod meni ne znan.Ili je dovoljno da prodje vremena pa da se naviknem na taj miris prstiju kao sto i predpostavljam da je kod vas.Hvala braco
-Idi ....Laguzina sta imas pricati , niste nam jos odgovorili kako se u Daytonu prodade pola Bosne c.e.t.n.i.c.i.m.a Zadovolji li se sa tim i ti i Tihomir ,junior Bakir..Imali ko da pocne pricati o ovome.
http://www.filmovizija.com/fristajlo/fristajlo-video_df15870a7.html# Ovo objasnjava sve!
Ide da vidi šta čeka Vojvodina sa otcjepljem, da pogura malo. Srbija na bez Kosova Vojvodina i Sandžaka = 24%.
dragi izbarani ministre vanjskih poslova, nemoj zaboraviti zastavu BiH!!!!
Bosna je istinski lider, šute ali kada se naljute odraće i ustaše i čete. Bosna je heroj, samo pojedini, a prvi ja, nekada sviramo qrcu iz jada i očaja.
Srbija je lider u Šumadiji
Sta hocete vi?Srbija je lider u regionu.Moramo sa njima razgovarati.
Volim što sam intelektualno širok tj. nisam Srbin. ;)