Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa toga Bildta treba protjerati... nedati mu da se spusti u Sarajevo. To je din dusman Bosne i Bosnjaka...
I ja sam negdje čuo ili sam pročitao (ne sječam se) da je ovaj Bilt plaćenik SANU na čelu sa fašistom Dobricom Ćosićem.
Je li to onaj prijatelj zločinke Biljane Plavšić tj. plaćenik fašiste Dobrice Ćosića i SANU iz Beograda. Ako jeste ko je njemu dozvolio dolazak u državu BiH i zar on nije već trebao biti uhapšen i izveden pred lice pravede.
j.e.b.o.t.e bildt, tom antibosancu i antibosnjaku treba zabraniti da dolazi u BiH, za vrjeme rata, poslije rata i posjete ratnim zlocincima jasno govore da je taj fas.ista prosrpski orjentisan i snjim ne treba uopste razgovarati a kamo li da mu se dozvoli dolazak u BiH, on je BiH nanio zla koliko i cet.nici.
Samoljubivi poslusnik bjelosvjetskih zlikovaca sigurno ce mahati repicem pred ovim zlocincem iz Svedske, a da sastanku prisustvuje i osudjena ratna zlocinka i Biltdova sticenica, olinjala baba Bilja, ugodjaj bi bio potpun.
Isto vazi i za malog bijednog i velikosrpskim kapitalom korumpiranog slovackog cinovnika Miroslava Lajcaka.
Zlikovca treba proglasiti personom non grata u BiH, a ako ipak stupi na tlo BiH uhapsiti ga i suditi mu za umjesanost u brojne zlocine, ukljucujuci i ratne zlocine, kao i podrsku najmonstruoznijim zlocincima na tlu Evrope jos od vremena Drugog svjetskog rata.
Pored \"Neprijatelja Sirije\" imperijalisticka Marioneta je opet nasla lijepo drustvo. Strasno, koliko je krvavih ruku Marioneta morala stisnuti samo u ovih desetak dana.
A da mozda ne ide u posjetu jaranici iz svedskog zatvora. Ove kupljene hijene ne treba u BiH dovoditi. Neka idu tamo gdje su dobrodosli.
Zar ovom mufljuzu nije zabranjen ulazak u BiH. Ako nije odmah to uciniti. Dabogda krepo.
Treba ih oboicu pljunuti, bildta zato sto je pro-cetnicko govno, a zlatka jer ga nije sramota pricati s navedenim govnetom
Obzirom da je Ustaše osnovao tek nakon što je kao ministar u vladi Jugoslavije iscrpio sve moguće diplomatkse i političke oblike borbe protiv srpske hegemonije, te da se u ratu borio protiv srpskog okupatora (ne.dićevci i če.tn.ici) te domaćih izdajnika, sovjetskih bojovnika zvanih titini partizani, Pavelić se komotno može nazvati anti-fašistom, da ne spominjem njegove napore u gradnji mira, tolerancije i suživota, poput npr. gradnje tada najveće i najljepše džamije u Europi usred ZG.
Može li se ovaj zalizani pakaš IKAD sresti s nekim ko NIJE dušman Bosne?
Naš domaći izdajnik sastaje se s izdajicom koja nosi agresiju u BiH na rukama.Lagumdžija prase jedno!
Iz ovih prekrivenih komentara vidi se koliko je ovaj portal ne objektivan. Nigdje nema uvrjedljivog komentara. Možda ste trebali promjeniti naziv u SDP-x