Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljeblji Telecom BA idemo prvi uzimamo najviše
TO je bio teroristički čin, pitajte Galijaševića ako meni ne vjerujete....
kineske baterije...
NAdzorni organ za to vrijeme bio na PODNE NAMAZU ! A hajd zabrani nekom u BH telecomu takvo ustavno i svako drugo pravo na obaveze koje naredio Bog !!
lopovi
aha znaći to je bilo u pitanju. uh dobro je da neće smijeniti nikoga od međeda, pardon memagera u telecomu.
E jbg, a disaster recovery plan? Plane im sprat u zgradi i pola dana ništa ne radi...šta bi bilo da je požar bio veći?
kako se baca u vatru i gasi pozar za platu u bh telecomu i ja bih se bacao u vatru za te pare
Nezgode se događaju unatoč svim tehničkim mjerama, ali čovjeka uhvati panika kad shvati da nema i ne postoji alternativni sustav u slučaju da evo jedan ovako postrada.Hoću reći da je ne daj Bože havarija bila veća, mobiteli građanstva koji su na ovoj mreži bi stali dok se zgrada ne popravi u unesu novi uređaji... Naravno za Bih funkcionere svih razina interneta bi bilo, na "maloj centrali", ali ovdje govorimo o masovnoj eksploataciji mobitela...
Sigurno ga čačko neki stručnjak, primljen na osnovu konkursne procedure, koji je tokom prošlih izbora okupljao "simpatizere" SDA na mitinge
Nakon pozara u bh telecomu nadlezni javljaju da su spasene dvije familije
Sad ce poskupiti usluge..
Nadat Vam se samo da su papiri izgorili prije nego su vatrogasci stigli...puno objekata gori otkako je inspekcija cesce na terenu.