Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazite rat..........dobicete rat !!!!! A kad krene nemojte cobani kukati nismo znali a ni htjeli te zvati bracu preko Drine da vas brane jer ovaj put nece imati priliku da to urade bar ne kao 92` a onda cemo da vidimo jel BiH il je sumsko genocidna...............SIKTER KRKANI !!!!! PS osjecao bi se ti lijepo u Sarajevu krkane da si gradsko dijete a ne seljacina iskompleksirana !!!!!
Kad bude srbska nejac dobila po nosu onda ce biti cjeli svijet opet protiv srbske nejaci..... I kazu nisu upozorili srbsku nejac.....BICE TRAKTORIJADA!!
Ti tipovi razumiju samo zakon degeneka. Nevjerovatno! Pametan u neka doba skonta kad \"presere\", ovi nemaju mjere. S druge strane, koliko su zla napravili dok su bili u stanju degencit druge nije ni cudo sto ih je strah, pa podizu zidove oko sebe i zavlace se prekodrinskoj \"braci\" u zicugu.
Pa sama vam rijeć govori.Entitet donio zakon o DRŽAVNOJ imovini.Kao kada bi opština Laktaši donijela zakon o vodama u RS-u. Na koji se to ustavni osnov poziva Radojičić.Dali je ustav RS-a stariji od ustava BIH? Svojinske i obligacione odnose RS je uređivao od 92-95 kada je izdavao potvrde Bošnjacima i Hrvatima o konfiskaciji imovine u korist RS-a. te tu istu imovinu krčmio kako je htjeo. Gospodine predsjedniće Rajko stidite se svojih godina.
da niste slepci mogli bi skontati, da je ovo svima u interesu ali od vas bi to bilo previse za ocekivati
sad ce SDP-ovci dodati mrznju prema strancima, i podrzati svog starog komunjaru Kozmanovica. :D..
Neka *ebe Srpska sve u nizu,nezavisnost je tako blizu.
fasisti su poceli marsirati