Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je beskamatni kredit zasto su nasi mediji objavili prije dva mjeseca kada je taj kredit i potpisan u sarajevu da je kamata povoljna i iznosi 3,5%. alkalaj isao u kuvajt i drzava platila put da bi rekao jest potpisali smo kredit u sarajevu prije dva mjeseca. ovo je ocito glupost necuvena.
Svaka cast Harisu Silajdzicu za ove rezultate,naravno i Kuvajtu za svaku podrsku i u nadi otvaranja kuvajtske ambasade,vrijeme je...zasto nebi otvorili isto jednu intiruciju kulture i tehnologije? BiH4EVER!
Hvala im za bezkamatni kredit i za svaku pomoc sto su nam pruzili
Kakav apsurd.... Jevrej ide kod Arapa i najavljuje pomoc hehehehe
e kad bi bosnjackoj komponenti poklonili jedno desetak F16 aviona zlu ne trebalo :)))))))
Nikakve koristi od tih pakasha mi nemamo... zivo njih svrbi za BIH.
u kojoj je stanci Alkalaj? koje je nacionalnosti ? kojih drzava ima drzavljanstvo? kolika mu je dnevnica? visestruko odvojen zivot kosta drzavu koliko? pored u keshu kakve jos privilegije ima ministar za spoljnju politiku? kakvi su rezultati, kakvu su konkretnu korist imali drzavljani od svih gore navedenih i gro nenavedenih privilegija u kojima uziva?