Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se to ne dogradjuje dzamija uz skolu?
kao i obicno daju donacije od kojih ce pola sredstava nestat ispariti, a ulaganja nema zato jer nasi klosari od politicara idu i smao prose a niko ne daje ideje za ulaganje u BiH zato dobijamo samo mrvice koje ispare i to je to
Vidjecemo koliko ce se stvarno uloziti u ovaj projekat, a koliko ce donacije , po obicaju, ispariti...
Efendicu,osim sto trpas u svoje djepove,kako vi iz SDA samo i znate raditi,sta si jos uradio pozitivno za svog mandata,napuno si opcinu novi grad svojim pripravnicima,uposlenicima,pa se ne moze maknuti od priglupih seljackih kadrova,koje vi plasirate,jer vas samo takvi i podrzavaju.
Koliko je Efendic dobar od ovoga i njegovi ljudi??
Efendic jedino sto dobro radi jeste da kadara SDA lopova gura u opcinu,malo se fotografise,potpisuje,promovise,dajte nammalo konkretnih stvari za ovog nacelnika,nesto sto je on osmislio i uradio.dosta nam je SDA-ovske suplje.
OVaj nacelnik gleda kako ce se promovisati i slikati na racun drugih ljudi!!
BIG LIKE :) napokon jedna pametna donacija :)