Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nebi Abdulaha Sidrana, nebi Emir (NEMAnja) Kusturica bio ovoliko \"velik\" i to koristio u svoje \"srbovanje\"! Ne znaci njegovo prezime dzabe \"glupan\"! Kustura=glup covjek,skorojevic!
Vidim da se ovdje jedan Srbin koji zali za Jugoslavijom gdje su Srbi bili vecina i svi su morali plesati kako su oni svirali. Da samo ostali u toj i takvoj Srboslaviji, svima bi vremenom bilo jasno da smo \"jedan narod\", a koji li to? Ah pa da, Srbi, naravno... I, shodnu tomu, vec bi bili u EU. Ali, eto krivi su oni koji nisu htijeli prihvatiti da su svi Srbi, samo toga jos nisu svjesni. Nakon Titove smrti, pokrenute su (z)vjerske ustanove i izvadjene stare zastave, te se krenulo u otvorenu pljacku uz stvaranje novih jedno-nacionalnih drzava. Kad su ostali vidjeli da Srbi pokusavaju nametnuti nekakvu krnju Srboslaviju, bez Slovenije, pocelo je odvajanje i ostalih drzava po nacionalnoj osnovi. CG je zadnja u nizu, za sad, naravno. Musliman je vjera, a ne nacija, dok u BiH postoje 2 starije nacije, a 1992ge je nastala jedna nova, mlada, bosnjacka, koja je htijela u BiH biti ono sto su Srbi bili u ex-Yu. Nije islo. Ali ova prica nije zavrsena. Za Srbe jeste. Nema vise Srboslavije.
Dokaz koliko pati za Sarajevom može se naći u svakom njegovom javnom istupu, koji ne može proći a da se ne očeše o Sarajevo.... Ali, džaba, ovdje ga niko više i ne spominje, osim pojedinih kvazinovinara koji misle da će tako napraviti neku \"exkluzivu\"... Vozdra, Emire, i ne vraćaj se, sine...
Kusti da je ceif mogao bi sutra prosetati Sarajevom ali covjeku se ogadio i grad i narod koji se u njega sjatio. Da se ne lazemo Sarajevo danas samo imenom podsjeca na nekadasnje Sarajevo i nekadasnju raju a taj nekadasnji Sarajevski duh danas egzistira po Beogradu, Zagrebu, Americi, Kanadi ..... itd
sranje, kao i njegovi zadnji filmovi
U biti, kulturnije je biti bosanski srbin ili hrvat nego bosnjak. Medjutim u EU svi ste vi ista g.o.v.n.a.
Ko ne poznaje Kustu neka ne sere ovde. Kusta se nikada za nikada ne bi vratio u SA. Jade jedne, patite u sugavom Sarajevu.
Pa dzaba mu sto mu se tamo neki tamo PRA PRA PRA prezivao Vujovic, kad su mu svi ostali PRA PRA PRA Turci i Cigani. Uhvatio se Kusta za onih 2,3% srpskog u sebi, a Vlassi stokka kakva jesu to sve puse sa uzivanjem.
Kusta je izasao iz Sarajeva, ali Sarajevo iz njega nikad. Nesto cega se on nemoze osloboditi, a i razumljivo je. Ni u Srbiji ga vecina ne prihvata, i oni ga vide kao prelivodu, a i oni koji ga kao prihvataju, cijene. To je iz politickih razloga. Vratio bi se on u Sarajevo, ali kako?
Dzaba mu sve, on je Musliman, kroz njega tece muslimanska krv, pa moze mijenjati ime, ali ne i krv! A vi glu.pi srbi, velicajte ga, to vam je veliki plus, jer vas nitko i ne voli, osim ljudske isp.rdke.
Pozdrav Mackici! Svaka cast MACKO, rijetko tko tebe razumije. Zalosno sto nema vise takvih osoba.
@... Izgleda Kusta nece da mu \"bal*ije\" puse, vec srbi:-))))))))
Baliye mozete da se sagnete svi redom i da ga oglabate Kusti. Covjek vam je rekao sve o vama i vasem porijeklu!
@mackice Hahahaha, vidim da znas i upotrijebljavas Bosanske rijeci, cak vise od mene,........ vidi se da u tebi lezi Bosanac, presvucen u \"srpskim krznom\" ;-) Ipak ti slusaj tatu;-) Imas pusssa od mene :-)
OVAJ NA SLICI,, NIJE SE 10 GODINA KUPAO-)