Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza ne bulazni. Mislio sam da si pametan ali ti si samo stranački orijentisan STRANAKA - PA DRŽAVA! Ovim potezom se jede osnovns supstanca. Šta ako dođe do većih kvarova i havarija. Kojim ćeš parama odraditi opravke?
Bolje da nase pare koristimo a ne da dizemo neke kredite kada zelimo da investiramo. Ovo je logican potez. Cudi me pa ranije ovo nije uradjeno.
ako to kaze ovaj elektricar, vjerovat mu je. ipak je covjek iz struke
Eto ,bas vam ide u prilog da se sazna pravo stanje u strujnom poduzecu?! Kolko je ko dobar novcano!
"najoptimalnoj"? Pa valjda "optimalnoj"....a profesora :)
Cim se ucini neki veci potez koji je dobar za BiH, odmah se stvori neka frka i u medijima iznose neistine kako bi se to osporilo.
j*bem sve sdp-ovim placenim kerovima koji laju na komandu
Ja imam pravo da iskazem svoje misljenje a ti ocito imas nekih problema pa idi uzmi terapiju da dodjes malo sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jedinstvena prilika da se iskoriste sredstva za nove investicije. Bolje to nego da bezveze stoje na racunu. Prosle vlade to nisu znale ni uraditi.
To i jest ono pozitivno i dobro za sve, dosta je bilo kredita kad već imamo vlastiti novac!
bila bi dobra prilika da novcem nece upravljati lagudmdjija i dodik ovako ni od tih para nema nista bas kao ni od onih 3 milijarde zaduzenih kod MMF-a...iskoristice pare da popune budzet i ostalo sebi u dzepove...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nije ugrozeno funkcioniranje ali jeste ugrozeno 300 miliona maraka...nemojte nas samo ubjedjivat da se Dodiku ovoliko zurilo da se ovo deblokira radi dobra Elektroprenosa i Bosne i Hercegovine...ispade Dodik spasilac BiH...Kusljugicu narod je upozno sdp bolje nego sto mislis...ali mozda ti jos nisi...al to je vec tvoj problem
Taj novac se rasporedjuje entitetima koji ide u dalje investiranje Elektroprenosa BiH.
mi tuzlaci smo posebno osjetili sdp na svojoj kozi. nikad vise!! bilo ne ponovilo se. gori su po BiH od radovana karadzica: on je rusio granatama a ovi politikom. nakon njih ce ostat samo dugovi, depresija, pustoš..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)