Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Crnadak je rekao kako mu predstavlja neobično zadovoljstvo što je danas imao priliku primiti Kurza" - KLIX :))))))
On je njega primio sa oduševljenjem kako god :))))
Zasvirajte Kurcu dok se nije čojek skroz naljutio :-)))
Rješenje je jednostavno: Ukinite RS i Federaciju i raspišite vanredne izbore za državni parlament i općine. Ukinite dom naroda i te mehanizme blokade i vidjećete napredak BiH. Bošnjaci su najmnogobrojniji narod u BIH i njima je to matična zemlja, nema razloga da Bošnjaci rade protiv sopstvene države. Jedino kome odgovara dom naroda jesu Srbi i Hrvati koji preko tih instrumenata blokade pokušavaju da održe aparthejd u svojim sredinama. Kad ne bi bilo mehanizama blokade ne bi bilo prepreka za stvaranje stabilne ekonomske slike u BiH, a te priče o "ugroženosti" pričajte nekom drugom, u ovoj državi su ugroženi SVI bez obzira na nacionalnu pripadnost. Ja kao Bošnjak nisam za preglasavanje ni za bilo kakav oblik dominacije nad drugim narodima, ali se zna kako se pravi država: RADOM i slobodom a ne ugnjetavanjem i krađom.
on je inace imenjak ovog mog u gacama
Popuši, Kurz.
Sutra Kurz ide u posjet Medjunozje...
Zabrinut je za sudbinu Bosne kao nekada Franz Ferdinand :-) Mislim da je Kurz sasvim zadovoljan stanjem u BiH, sve dok austrijske banke pljackaju vesele Bosance i dok nas kupuju za sitnu lovu.
Svi zabrinuti, a sviju boli k...
TUKI ZA HAU
Nama samao može superlativ Kurza pomoć, tj. Kurzina!
Ovaj gdje god dodje u bivsu Jugu i republike/drzave, nayebo je od medija, naroda i komedije.
znate kako ona manekenka kaže... "ako ga primite, vi ga primite" :D https://www.youtube.com/watch?v=Zo-8V-rVKwI
U BiH imamo 550 austrijskih kompanija koje su aktivne u BiH .. nea dalje
Dođe nam austrijanac i soli nam pamet kakvi bi mi muslimani trebali biti i koliko džamija trebamo praviti. TOBE JARABI... Pa dobro nam reisa ne nametnu iz vatikana.
Pa instituciju Islamske Zajednice je upravo ustoličila Austro Ugarska kako bi imala kontrolu nad Islamom koji se ovdje praktikuje. Zato kod nas u "našem Islamu" DŽIHAD postoji samo kao unutrašnja borba. Onako, malo su nam otupuli oštricu, ako znaš šta hoću da kažem. Al zato možeš na Ajvatovicu 100 dana to im
Innahawaad: Vala brate bolje imati Bosnjacki Jihad gdje se covjek bori za porodicu i boljeg sebe nego imati onaj Dzihad kojeg su shvatili na nacin kao IDIL gdje misle da je Dzihad zaklati sto vise ljudi, vecinom Muslimani. A Poslanik Muhammed je rekao da je najveci Dzihad savladati zlo u samoga sebe. A sto se tice ratnog Dzihada... Mi Bosnjaci smo ga vodili protiv cetnickog agresora dok danasnji fanatici u IDIL-u i ostali su se tek formirali u jajama svojih oceva.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ko je ovaj digimon?
šta je reć? nismo dovoljno nazadovali, ili???
Postim, tako da o prezimenu ovog lika necu nista reci...