Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neinformiranost ubi papka. Amerima je turistika atrakcija Hoover dam. Čitanja malo prije pisanja molim. Tebi je izgleda malo mozak u vinklu pa tu trabunjaš malo o prirodi a tipkajuci na komp. trosis struju pravljenu u elektranama ili ti je mozda priroda dala struju. Idi i kampuj negdje po pećinama i na svom primjeru daj svima do znanja kako bosancima ne treba struja i da se svi skupa vratimo prirodnom naćinu življenja i zajednicama sakupljača plodova. Lijepo ti je čovjek obajasnio kako treba imati uravnotežen razvoj a ne samo naćičkati brane bez izrade okolišnih studija.
BiH, Crna Gora i Albanija su jedine zemlje su jedine zemlje u evropi gdje SDA super lopov Kupusovi\' nudi atrakciju tursiti;kog gledanja u visoke brane. Pravo na vodu i ;istu okolinu je temljeno ljudsko pravo nas i naše djece, barne akumuliraju radioaktivni mulj koji se nsmije koristiti ni za uzgoj stočne hrane a u americi država umjesro razgledanja visokih brana nudi ljudima novac kojim dovode kanjon u prethodno prirodno stanje. Kako poslovnim amerikancima nije palo na pamet da nudi tursitima razgledanje visoke brane ne znam ali znam da će nakon rušenja jedne visoke u Koloradu trebati bar 50 godina da se dovede u kakvo takvo prirodno stanje.
Ovaj covjek koji ovo govori je pravi intelektualac i posten covjek. Govorim to jer ga poznajem, a bio mi je i profesor. Tacno je da je bio jedno vrijeme u politici, ali ponavljam castan je covjek.
@Avaz pa nisu lagali kad su sami sebi obecali zlatne kasike.
Smijenjenom ministru odbrane BiH Muhamedu Ibrahimoviću iz Stranke demokratske akcije (SDA), kojem je nezakonito 2007. godine dodijeljena povlaštena vojna penzija u iznosu od 1.649 KM, prije nekoliko dana i zvanično je od Zavoda PIO/MIO FBiH uručeno rješenje da mu se obustavlja isplata, saznaje \"Dnevni avaz\". Podsjećamo, revizorski tim Federalnog ministarstva za pitanja boraca utvrdio je, kako se to može vidjeti iz dokumentacije koju je naš list dobio iz pouzdanog izvora, da Ibrahimović nije imao pravo na povlaštenu penziju, jer nema dovoljno boračkog staža. No, to nije spriječilo SDA-ovske vlasti da svom kadru omoguće astronomsko primanje mimo zakona!
Pade mi SDA. Baaaaaaboooooooo kmeeeeeee kmeeeeeeee. Alija: Nista Bake ne znam dal treba Dobrici konobar, nazovi ga!
Vi sda papa.ncici i selje dosadili ste vise svima... samo kmeeee, kmeeeeee nismo vise u vlasti! Daj ba ohladite malo!
Richard Gray je sve rekao...
Mogu li dobiti čašu vode.....