Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Pipo, zelim ti dug zivot i tesku bolest za sve komentare kojima trujes portal.
hej raja, imaju njene slike u bbi objektu. slike su super. planiram da ih kupim par. nisu ni skupe a veoma su vesele i optimisticne...ako hocete nekome da kupite za NG nesto eto savrsenog dara...cini mi se da su na drugom spratu u holu...uzivajte
@Pipo zelim tebi identicnu sudbinu, samo bez i jednog glasa podrske i zelje za ozdravljenjem-đubre jedno bezobrazno-neodgojeno. crkni šljame! ____________________________________________________ ne daj se mija-sto prije nam ozdravi.
Srbine nek te je sramota oca i matere koji uzalud potrosise dane odgajajuci te. Mia, ozdravi nam brzo.
poremse ti se u stau popi
Pipo sram te bilo.
Zalibo me racku BIH4EVER
Mijo...sretno sa akcijom i dabogda nam brzo ozdravila...