Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hrhb - ne pljujemo mi ni po Lijepoj Našoj ni po Hrvatima, samo po ubojicama Blaža Kraljevića, Judama i če.t.n.i.č.k.i.m. koksakerima zvanim Škutori/Hercegovci, te njihovoj crvenoj braći po fashizmu...
\'\'Kukuriku će bh. Hrvatima pomoći u vezivanju identiteta za BiH\'\' što će reći: \'\'o.d.j.e.b.i.t.e od Hrvatske !\'\' hahahaha, ostadoše hercegovački škutori sami. izgleda da je ona njihova sin fein-mi sami ipak urodila plodom !
SLIJEDI JOS BOLJE POVEZIVANJE DVIJE SUSJEDNE DRZAVE . U SVOM \" PLAN 21 \" OVA KOALICIJA JASNO NAVODI DA BOSNU I HERCEGOVINU VIDI KAO PUNOPRAVNU CLANICU EU .
hahahahahahaaaaa...
Dobar ovaj Lovrenović, prava komunjara, mijenja lica i politička uvjerenja od izbora do izbora, i on i onaj salonski fašista Ivan...
Škutoritanija ostade baš \"mi sami\" sad :) Veli novi premjer da ce vam pomoc objasnit da shvatite da vam je B i H domovina jedna i jedina vas i nasa draga hehe :) Joj kako uzivam ovako kad vas silujemo a nema vas šaka jada :) I takodje volim ono kad provocirate,pravite incidente ala Stolac,auuu kako ce vam se to obit o glavu ,ufff niste svjesni Bogami :) Samo sto mi nismo glupi da to vracamo tako,mi to vratimo sestoduplo smao na drugi nacin :)
Ostase skutori bez podrske iz matice. Sad ce bosnje bre da vas kara/ju Hahahaha
Vidi kamenjaraca što su pokisli hahahaha Pa ništa, uvijek imate Dodika kao \"svog\"predstavnika, zajedno sa Vlajkijem hahahaha
...problem će nam postati nedostatak radne snage. Morat ćemo ju uvoziti, a zbog mentaliteta i mjere, mislim da ćemo morati razmišljati o ukrajinskoj radnoj snazi. Moramo favorizirati sve one koji će se lakše uklopiti u društvo i koji će biti manje konfliktni, a to su katolici i kršćani generalno..
Molim vas recite gospodinu Lovrenovicu da mnogi od nas katolika iz Tuzle (ima nas oko 40.000 u Tuzlanskom kantonu) nismo Hrvati vec Bosnjaci katolicke vjeroispovijesti i potomci nasih svetih kraljeva i bosanske gospode. Bosnjacki pozdrav svim ljudima dobre volje.
@RS ma*mu ti cet*nicku..... pazi da ti ne bude Hrvatska do Zemuna.
Lovrenoviću što kopiraš Soptu?
Boris Tadić, predsjednik Hrvatske i BiH
@HRHB šta ti je HRHB ? neko tvrdo pakovanje nekog hercegovačkog duhana !? tvrdo ste ga p.o.p.u.š.i.l.i !! hajd sad malo na poskok,info i hercegbosna forum crtati karte imaginarne hercegbosne :)))
E vidit cemo hoce li biti treci. A sve zapadno od Mostara i u srednjoj Bosni zaboravite za sva vremena! Sto je bilo, bilo je. Nikad vise! Eto vam vasih 24, 5673% i uzivajte.
Sve dok Hrvatska bude iskreno podržavala BiH imaće u nama istinske prijatelje. Želim ljudima u HR sve najbolje.
vesna pusic dolazi na celo ministarstva vanjskih poslova i to je napokon jedna dobra vijest za hrvate iz bih i rjesavanje njihovog neravnopravnog statusa..