Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet će donacije u najvećoj mjeri dobiti zaposleni u kantonalnim ministarstvima ili njihovi rođaci.Već sam vidio na spiskovima ljude koji ni po kakvom osnovu nebi trebali biti na njima. @JASNO !!! Nemoj baš pretjerivati. Nemam ni jednog razloga da glasam ni za SBIH a ni za SDA,SDP, SBB. Te stranke su me opljačkale i mene i većinu naroda koji je na prosjačkom štapu. Isto tako ova današnja vojska nema veze sa Armijom BIH 92-95. Svakako demilitarizaciju svako ima pravo predložiti ali do nje vjerovatno nikad neće doći. Koliko je jaka ova vojska mislim da su jaće policijske snage koje čuvaju ove političare i da dobivaju više novca iz budžeta.
ZNACI DA je ZBOG ovakvih planova nestanka ARBIH-e lagumdzija pokusao skinuti s pozicija PRIJE TRI MJESECA dva ministra SDA , jedan od njih JE TAJ koji je odbranio RBIH-u od agresije srbije i srba barbara i POSTAVITI ZA MINISTRA ODBRANE RBIH-e nekog slugu ideologije velikosrbizma tj cet.nizma ! NARODE U NEDJELJU GLASAJTE ZA STRANKU SBIH i SDA ! Nema druge, BOSNA ZOVE ! Tuzite OVOG DODIKA ZA ZAVJERU I NEPRJATELJSKU DJELATNOST PROTIV Suverene Armije nase domovine ! OVO PO NIKAVU CIJENU NE MOZE PROCI ! STOP ! U kojoj drugoj drzavi JEDAN POLITICAR SMIJE UDARATI NA ARMIJU DRZAVE u KOJOJ ZIVI I OD KOJE PRIMA PLATU ?! Borci, politicari i patrioti RBIH-e, TUZITE OVOG SRPSKOG HI.TLERA MILORADA DODIKA ! Dokle ce vas vise GAZITI I UCJENJIVAT SVOJIM FASISTICKIM I DIKTATORSKIM PRIJETNJAMA !?!