Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
More nemoujte da mi dirate BUDZETLIJE, more nemojte da idemo u .R.AT more nemojte da bude na vas svih nestane ako pustite PAKAO SA LANCA... nemam kore da jedem...nemam plate...nemam familije u drzavnim sluzbama...ali nemojte mi njih da dirate pa ko ce onda da ide u MCDONALDS, pa ko ce onda da kupuje NOVE STANOVE u drzavi, pa ko ce onda da ide u ono NOVO KINO NAJNOVIJE...pa ko ce onda da kupuje nove PLAZME, LCD-E pa ko ce nam onda jadna nam majka kupovati sve one MERCEDESE, BMWJE,PASATE sto ih vidjamo na cesti, ko ce onda na SKIJANJE a tek sezona počela.. nedirajte mi BUDZETLIJE BIT CE ODMAH KAO U GRČKOJ KAD PIPNES BUDZETLIJU U GRČKOJ NEMIRI A NA BALKANU KRVOP.ROLIČE KAD SE DIRA U BUDZET...DOKAZ 92-GA
Svaka cast. Mi budzetski korisnici samo trebamo biti slozni.
HAJTE MALO U FABRIKU DA VIDITE ŠENLUKA,PARAZITI.....
vi da štrajkujete hahaha...... e hoćete nas z.aH.e.b.at.i
POSTOJE LI SLUŽBENICI RADI GRAĐANA ILI GRAĐANI POSTOJE RADI SLUŽBENIKA
Nemoj ih ni dirati, ali zato im krhni porez kako treba i onako nista nisu uradili za ovaj jadni narod! Sve po zaslugama, ako radi kako treba svoj posao smanji mu porez na placu,a ko ne radi nabi mu porez da odmah da otkaz!!!
Ova država i postoji da bi vi na svoje plaće potrošili budžet, ostatak pokradu oni iznad ovih aparatčika - a narodu ono što ostane... Među prvima smo u svijetu (zajedno sa banana republikama) po % troškova plaće od ukupnog budžeta oko 47%,od svake marke prikupljenih nameta, poreza, taksi i čuda vi potrošite 47 feninga! radite efektivno jedno sahat i pol, i ima vas bar 50% viška u ukupnom zbroju administarcije...još jedan pljuc!
-Dobro ja cu u Dodinu Snjezanu dirati.