Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rat je zlo od kojeg ima korist samo mala skupina ratnih profitera
Dakle blok Bošnjaka koji žele zajedništvo sa Bosancima i Muslimanima.
To su oni što su prekrižili Bosance i Muslimane u Popisu stanovništva i preimenovali ih u Bošnje.
Pejanovicu komunisto to nisu granice srednjovjekovne Bosne nego zadnjeg Austrougarskog i Turskog razgranicenja u 18 vijeku. Kakav ZAVNOBIH onog dana kad se promjenio ustav 1974 umro je i ZAVNOBIH i AVNOJ jer vise nije nista bilo isto. 1 Marta 1992 mu je bila oficijalna sahrana.
nikad mi nece biti jasno xbog ceka danas slave 25 novembar oni cija je ideologija na taj dan pobjedjena
Pišaj po BejHa hihihihihihi
Blok se već formira. Vi, 99 ostnite i dalje tu gdje jeste, do sada ste formirali rasformirali svašta nešto. Penzija i dobro vam je sve dok vas babe i nane trpe!
Dunovicu : Bicu surovo iskren -ono bukvalno....-to je mlako promuckaj pa baci ;))
BejHa živi poslednje trenutke života
Hahahahahahahaha Sećija 99
Možda minder ala Poljine?
Može može
9. Januar se bliži.
Republika BiH imala je svoj praznik 25. Novembar a njega su slavili Muslimani, Srbi i Hrvati. Danas imamo 1. Mart koga slave ustaše i bošnje a 9. Januar čete. Problem u NBH-aziji je negiranje državotvornog naroda Muslimana, pa stoga i 25.11. U RS imamo socijaldemokrate na vlasti a negiraju 25. Novembar. KO je ovdje lud, zbunjen ili normalan !
Sviđa mi se tvoj komentar, samo jedna mala ispravka. Ako ćemo slaviti ponovo 25. novembar onda će ga slaviti Srbi, Hrvati i Bošnjaci, a ne Srbi, Hrvati i muslimani. Mada po meni bi najbolje bilo da ga slave Bosanci i Hercegovci :=)
@Dugme Na Zasjedanju ZAVNOBIH-a u Mrkonjić Gradu 1943. godine kada je utemeljena država Muslimana, Srba i Hrvata nije bilo bošnja.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pozdrav iz HB.
Hehe... počinje, počinje. Ovo treba sada dobro pratiti.
pa sta je tu problem, Srpska i jeste drzava '' Kada u Republici Srpskoj kažu da su oni država – oni de facto jesu država,Republika Srpska je doslovno država u državi – sa svojim upravnim tijelima, sa svojim agencijama, sa svojim inspektoratom. To vam niti jedan političar neće reći – ali to je ustavna Daytonska istina'' http://www.index.hr/vijesti/clanak/bosanska-pljuska-jadnoj-hrvatskoj-politici/929802.aspx
pokazi mi pasos republike srpske i vjerovat cu ti
@Ibro pasosi, licne karte i sva ostala dokumenta se nastancaju preko noci.Prvo Mile mora da raspise drugi, sve mora po redu da ide a za pasos je lako, to je najmanji problem
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
NECE BAKIR SVAMA,,