Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krug 99 treba izvršiti pritisak na bošnjačke ili bolje rečeno probosanske političare (ukoliko takvih uošte ima) u državnom vrhu, da podnesu tužbu na internacionalnom stalnom sudu , kojom bi tražili ukidanje genocidne tvorevine zvane RS a na osnovu presude za genocid nad nesrpskim stanovništvom. Tako bi automatski na snagu stupio ustav Republike BiH. Promjene ustava se mogu ISKLJUČIVO dogovarati po ustavu R BiH a NIKAKO pod okriljem ovog dejtonskog nelegalnog i nametnutog ustava.
samo nek ne puca
ustav BiH ? zasto je ovakav ustav donio nesto po cemu se ne moze zivjeti ?" http://www.ccbh.ba/public/down/USTAV_BOSNE_I_HERCEGOVINE_bos.pdf ono po cemu se ne moze zivjeti je mozda nacionalisticka politika vladajucih stranaka, ali i ta politika je zasnovana na zeljama naroda, sto pokazuju i ovo izbori. uostalom zar sela u BiH nisu nacionalna, hrvatska, srpska, muslimanska. cak je i sarajevo bilo podijeljeno na dielove u kojem su zivjeli pripadnici pojedinih nacija. sve do perioda socijalisticke izgradnje. ajde manite suplje !!!
Svi vide da BejHa lagano umire . Ovo su poslednji trzaji :))) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1390053204622251&set=ms.c.eJwzNLY0MDA1NjIwMTMyMjI11DOECpibW5qampqbAwBvwwan.bps.a.1388028178158087.1073741828.100008527532557&type=1 Srecan vam Trokutistan
NE BACAJTE LJUDIMA PRASINU U OCI ! I NE SKRECITE SE PRAVIH TEMA. NA OVOM KRUGU SE SAMO PALAMUDI I TO IM JE KRAJNJI DOMET. DEJTONSKI SPORAZUMNIJE KRIV ZA PROPALU PRIVATIZACIJU, UPROPASTAVANJE PRIVREDE, UPROPASTAVANJE POLJOPRIVREDE, KORUPCIJU U DRZAVNIM ORGANIMA. ZA TO SU IZRICITO KRIVI POLITICARI LICNO !
jedva cekam da i ovi krenu ka Orasju, sa cvrstom odlukom da se vise nikada ne vrate ...
ma dobro sve to, ali ... nađoše li ikad original ugovora ... kol'ko ja znam, nema ga ... nest'o
Ova sudijinica Ustavnog suda je trebala biti u dugogodisnjem zatvoru zbog podjele Bosne, a ona sada u sred Sarajeva pametuje kako je nesto dobro sto je drzava podjeljena, a njen je posao bio da sprijeci podjele.
Ovi "intelektualci" što sami sebe lažu nije sporno, ali što lažu narod. "Dejtonski pakt"nije ponudio nikakav Ustav, a pogotovo tkz. Anex 4. (Dvije prosto-proširene rečenice naknadno napisane). Jedini ustav RBiH koji postoji je onaj iz 1974. godine (knjiga od 230 stranica). Neka ga objave ako postiji.
Odi i probaj testirati svoju teoriju u praksi prije nego je pokusas prodati nekome kao ispravnu.
Je li teško, javno objaviti jedan list papira sa tri potpisa i razuvjeriti 2.6 miliona Bosanaca da im je podvaljeno u Deytonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Krug 99 :))))) Gomila idiota stvorenih za zabavljanje Mosnjaka :)))