Teška humanitarna situacija
0
Krug 99 dao punu podršku palestinskom narodu
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato me i zaprepastila njihova podrska vama, svojim egzekutorima, al, eto, svijet je sazdan na licemjerstvu
to ti ne vrijedi, ta prica, sve se to zna ko je i sta je i kako i koliko, najbolje znaju sami zidovi, vi bosnje u handzarima ste njima...
Ko je ovde lud, piam ja vas? Bosnje jos idu kamenovati usa ambasadu...ajojjjj...
a bosnje bi, po logici stvari, trebali biti na strani jevreja i usa, jer su im dali drzavu na ustrb Srba, otimaju Srbima i daju njima i siptarima, a kad lijepo vide da ste se okrenuli protiv njih, otece vam sve sto su vam dali, i tako i treba. Jevreji su vam dali ono sto 17 miliona Kurda u Turskoj, i sami bog zna koliko u Iraku, nema kurdistan, a dva miliona nasih konvertita konjima na repovima ima pa jos handre ostale kako im se cefne, a sve uz jevrejsku i usa podrsku.
koga to onda da podrzavam? Ama nikog, sikter.
Ako iko zna koliko su Srbi stradali u 2. svjetskom ratu, znaju Jevreji. A bogme nam ga zabise prije 18 godina, do balcaka!!! A sto? pa, gledaju svoje interese i boli ih ku..c za Srbe!!! pogazili su to sve mrtvo ladno, bez da su trepnuli!!!
Ovi jevreji, a ima ih u svim strukturama vlasti u usa, i drmaju svijetom jer imaju pare, oni imaju solidarnost od strane Srba jer su propatili u 2. sv. ratu, stradali i proganjani. medjutim, oni su potrcali, pod usa vodjastvom, da priznaju sve banana drzave na Balkanu, i ponovo \"osiguraju\" patnje stotina hiljada pa i miliona istih tih Srba. Ona Olbrajtova, koju su, uzgred, Srbi spasavali za onog rata, inace jevrejka, sta uradi...a da ih ne nabrajam, ima ih pun klinac, jednom vidjeh neki popis tih velikih i medju njima su glavne fore jevreji, i sad je pogresno podrzavati ih uopste, ali, to su vise komentari upuceni ovim nasim zadrtim bosnjama koji se tako zdusno stavljaju na stranu palestinaca!!! Podrzavas jevreje, podrzavas usa, i obrnuto. Srbi se drze prijateljstva od starina, a ovi se izmjenili, vise nisu sto su bili, sve vise lice na ove imperijaliste.
nije ni cudo sto se desavaju cuda po svijetu, i terorizam i sve to....kad ni oni koji vladaju svijetom izabrani na izborima nemaju nikakvih kriterija koji bi se smatrali kao savim ljudski i ok. Samo ganjaju svoje interese, a proglasavaju koga hoce, sta hoce, i rade kako hoce. jedini kriterij i njima je sila. Pa kad je njima sila, sto onda ne bi bila i kriminalcima. Sve je samo gola laz i paljevina a jedino sto vlada svijetom jeste novac i moc.
Kada bi svjetska zajednica bila vjerodostojna...a nije. Sta je teroristicka organizacija, prije svega? Neko ko se sluzi nasilnim metodama i radi protiv drzave i instirucija poput Kurda, a sta to oni rade a sto nisu nasi Hrvati, Muslimani ili Albanci, ovi zadnji to radise decenijama prije, pa su u ocima zapada oni borci za slobodu...koje licemjerje i razliciti arsini, ko moze to da postuje i cijeni. Cijeli svijet je-bljak!!!
Ovi intelaktualci iz Kruga 99 sve svjetski poznati znastvenici. Njih se često citira na svim poznatim univerzitetima u svijetu. Njihova se riječ sluša u svijetu.
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPILADI, ISKENJAM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA I OBRISEM PAKSU KURANOM! NOZ ZICA GAZA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL!
a zatim su matore drtinje iz kruga 99 otisle kod Hadzibajrica da se najedu za gladni narod Palstine.
to eventualno mozes govoriti za FBiH, ali za drugu polovinu zemlje nikako!!!
sigurno bi dali punu podrsku i da se radi o nemuslimanima!!!
U BiH je JNA teroristička zločinačka organizacija.