Asocijacije nezavisnih intelektualaca
0
Krug 99: Ambasador Irana održao uvodno predavanje
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigane sp$rmo Turska sta se ulizujes cifutima zar nisu oni krivi za smrt Isusa lol i sta ce cifuti (manje ih od 12miliona u citavom svijetu) prijetiti 16 ekonomiji svijeta Iranu (populacija 85 miliona), brbljas propagandu, Iran ima druge najvece zalihe nafte u svijetu, i dodaj preko milion vojnika + fanaticnu paramilitariju Basij sa preko 3 miliona ljudi koji su spremni na smrt za odbranu svoje drzave, + potporu Rusije te Kine (koja zavisi od Irana = oko 20% uvoza nafte kupuje) ... stacete cigani mossadovi nesmijete prdnuti
Ja intelektualaca, ja go.va.na. Gledajte i ucite kako se prave islamske revolucije a ne ova vasa na 24% !
Bruka i sramota 99 \"nezavisnih\" metuzalema . Ni riječi o ljudskim pravima i slobodama , o tajkuniziranoj teokratskoj klici . Redžić se pojavljuje kao potparol jetima ispred Iranske privredne komore . Jest da je tuc mucnuo nešto o banci gena ali sve liči na liži me-ližem te pa za ovu sesiju više odogovara broj 69 . Viva la France !!!
e moj iranac, kod vas je islamska revolucija protekla prilicna glatko a pogledaj ove nase bosanske sunitske pacenike, zguralo ih na 24% pa sad im se i glavni efendija zaklinje u sekularizam i multikulturu ne bi li prigrabili jos koji % ... hebi ga, ne zavrsavaju bas sve islamske revolucije happyendom, na zalost
prvo Izrael nije priznao Kosovo drugo u Sarajevu su za vrijeme II svjetskog rata Jevreji i Srbi zajedno vjesani bukvalno na ulicama od strane SS Handzar divizije i trece Srbi, Jevreji i Cigani su jedini stradali u u II svjetskom ratu na prostoru Jugoslavije....i oni redovno dolaze u Banjaluku i posjecuju spomen podrucje Gradina, koji je najveci dio kompleksa Jasenovac a nalazi se u Republici Srpskoj...tako da ne brinite vi za nasu bracu po stradanju...oni sada imaju sve podatke...ciji su roditelji ucestvovali u u b i ja nj u a oni nisu Srbi, oni ne prastaju...
Jevreji su im postali braca zahvaljujuci Nedicevcima i Ljoticevcima kojima pripadaju najvece zasluge sto je Srbija bila i zvanicno proglasena prvom Juden-frei zemljom u Evropi.
Iranci, Bosnjaci vam nikada nece zaboraviti svu pomoc koju ste nam pruzili u otporu srvo-c.e.t.n.i.c.k.o.j agresiji, i to vasu iskrenu bezuslovnu pomoc! Nikada vam necemo zaboraviti to sto stte spasili da Bihac ne dozivi istu sudbinu kao i Srebrenica! Vehabijskim marionetskim rezimima, prije svega saudijskom i kuvajtskom, nikada necemo halaliti instaliranje najgore posasti, posasti vehabizma, namijenjene da nas unisti tamo gdje c.e.t.n.i.c.i nisu mogli! Ne bi vam ni Hrvati trebali zaboraviti pomoc koju ste im pruzili u otporu srbo-c.e.t.n.i.c.k.o.j agresiji! Hrvati u Hrvatskoj, mozda i nece, ali posrbljeni skutori sasvim sigurno vec jesu.
@SRB-IN Priznase vam braca nezavisnost Kosova.... :-)
nasa braca Jevreji ce ove pomest za dva dana...onda ce ovaj isti krug odrzati sjednicu na kojoj ce govoriti o brlilijantnoj akciji saveznickih snaga protiv Irana...et...zapamtite sta sam vam rekao!!!
ma Iran nema sta traziti u Evropi sve dok jedna prosjecna Bosanska porodica ne mogne setati slobodno Iranom kao i u Bosni, odjevajuci se svojim Evropskim nacinima odjevanja. Kad Iran otvori plaze gdje zene mogu oblaciti bikini, onda treba uzvratiti ljubaznost i pustiti da i one njihove mracne prikaze u crnom setaju po Bosni.
Kraj cionistickim slugama - zlikovackoj familiji Saud! Zivjela bratska Islamska republika Iran! Vehabijski psi i njihovi krstasko-cionisticki gospodari mars iz Bosne!
samo napred >Iranci, Oni koji uzmu vaš sistem otpora protiv kapitalista, uspjet će! Argentina, Bolivija, Venecuela nacionaliziraju svoje velike kompanije, evropa se fata za glavu, šta bi bilo da ovim putem krenu i druge zemlje!?
hahahaha...