Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODE NAS KRLE U BOLJI TVORZA,A DELA SU MU VECNA SLOBODNO PODRINJE OD POBESNELIH HORDI ZAOSTALIH IZA AZIJATSKE OKUPACIJE. A JAK VAM JE ZASTITNIK,NEKI ARANUT KOJI JE SILOVAO DETE I ZAKLAO,PRAVI PREDSTAVNIK MUVAMEDVOVE SEKTE IZ MEKE I MEDINE,SILOVATLJE, I KOLJAC. AHAHAHAH,CAOOOOO
Najbolje bi mu bilo u Zenici,a ovako gdje god da ode sve je puno brace sa Kosova.....u Zenici ce ga samo karati bez sjeckanja...eventualno jedino bi nekada doktor moro intervenisat da mu zasije paksu. BIH4EVER!
Sve cestitke braci Albancima,ovaj nick Bosnjak smrdi na cvarke i slaninu na kilometar..
Steta sto je krma prezivjelo...
Samo tako, treba mu picu razvaliti...
Nek ga je rokno . Sve je doslo na vidjelo zato sto Krstic nije htio da cisti WC. On je dao izjavu zasto da cisti WC kad redovno pusi glavnom strazaru Crncu Dokoljenku. Nema tu prekoreda moj Krsticu to pusenje je dobrovoljno ili hobi u zatvoru a WC svi moraju cistiti.
Bravo majstori, samo javite u koji vorzat sada ide da vidimo kojeg brata aljbanca tamo imamo da ga domacinski doceka :)
Đe je Čizvik? Red je da se obiđe familiju i upita treba li im štogod.
Svaka cast majstore!
Bosnjak i Amidza su jedan te isti genocidni srbin koji se krije iza svih nikova koji samo ovdje zluze (placeni)da propagiraju mrznju i da pljuju po bosnjacima i albancima!!!a i hrvatima i jevrejima! ON je taj koji se potpisuje APEL, cesto uzurpira nik Pipo, manipulise i pise protiv bosnjaka pariota! presvlaci se prema potrebi za pljuvanje, sirenje mrznje i lazi protiv bosnjaka najvise! sanu srpska propaganda kojom upravlja dobrica cosic i boris adic! *a sto se tice kasapina genocidasa krstica da bog da mu neko krs zabio u grlo!!!!
A zbog takvih kao ti se mnogi stide sto imaju ista sa Bosnom i Bosnjacima, makar samo dijelili istu geografskui sirinu i duzinu i nista vise od toga.
Evo cekamo RadislaviCAi jos dvojiCA da nam BritanCI isporuce GaniCIja u Srbiju bre.Ozezi! Zarezi bate!
@bosnjak, zbog takvih kao ti, stidim se sto sam Bosnjak.
Sad ce Radislav u Bijusr da doceka G.anicija kada ga Britanci isporuce.
@tamara krstic da bog da ti dj.ecu za.kla.li ko sto je tvoj mon.strum tata k.asapin k.lao i ubi.jao bosnj.acku , zlo.cin.acka fa.milijo, fuj, ub.ice krvol.ocne jedne, nazalost ovo je sve laz, raspitajte se bosnjaci i pratite svaki dan sa se djesava, sve je ovo cista tadic.eva i cos.iceva izmisljotina!!!