Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod vas je stvarno nevolja sto je sve politizovano, pa i kafa sa komsinicom, i svi pametuju. Svi najpametniji, moj boze dragi.
Neko ko sebi ne bi smio dozvoliti ni pomen nacije, rase, bilo cega slicnog, niti bilo kakvu Zakacili se i oni Dodika pa vode politiku. Jeste vi sudije ili stranke?
Mater da spomenes, jel vi sudite po zakonu i pravdi il po naciji, vas OHR koji vas ne postroji i ne napravi reda
To nikad od postanka svijeta nije tako bilo. Ne mogu stici ni suditi dok se medjusobno ne ispijuniraju, procitaju tudju postu i to. Ne ulazim u to ko je doticni, ne zanima me, ali imam oci da vidim da nista ne valja tu. Ovako sa strane.
Tu se zapravo i radi o čistačicama, kafe kuharicama, portirima, čobanima, uzgajačima svinja... a ustavne sudije su postali ... po zakonu??
Niko nikom ne smije ledja da okrene, odnosno pismo...ahahahaha!!! Suda.
Spijuniraju Dodika
Spijuniraju jedni druge
Krava. Trebali su i tebe maknuti skupa sa tim volom Simicem
Tucam staru od AKADEMIKA maltene svaki dan !
Spijunirate se medjusobno
Pa po facama a da ne znamo ko su, svako bi mislio da se radi o čistačicama, kafe kuharicama, portirima, čobanima, uzgajačima svinja... a ne o ustavnim sudijama
HA HA DODIK SE FURA NA TONIJA SOPRANA A HA HA HA HA TAKO CE I DA ZAVRSI ILI MRTAV ILI U ZATVORU NA DUGO VREMENA
Najveci ugled ima onaj ko nikad nije ni prispio tu, malo manji onaj sto vas je napustio, a vi nikakav.
Vas ugled ko Cicolinina nevinost!!! Ona bar moze hirurski da napravi da je nevina, vas ne spasi ni onaj gore sa nebesa!!!