Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani ne voli vas niko. Dodik to kaze na svoj nacin... ali efektivan. Jos malo pa I Bosne vise nema.... I to rukama tzv. medjunarodne zajednice.... haha... vidjecete.... Milorade... samo naprijed....
Muslimani ne voli vas niko. Dodik to kaze na svoj nacin... ali efektivan. Jos malo pa I Bosne vise nema.... I to rukama tzv. medjunarodne zajednice.... haha... vidjecete.... Milorade... samo naprijed....
@pipo Tako je,Pipo,\"ajd\" sad na spavanje,imaj lijepe snove i sanjaj mlade djevice,kako te cekaju gore.
Gdje si Pipo, dalabu! Ti kad se pojavis uzburkas sve oko sebe. Tvoja glupost je masivna, teska i trajna. Upoznaj se sa ovom gore \"Generalno\". Ona je zagorila, a ti nisi izbirljiv tip. Njoj odgovaraju i mentalno retardirani Bosnjaci, a tebi odgovara sve. Sto da se patite odvojeno kad ste ocigledno srodne duse.
Zivjela islamska Bosna! Smrt nevjernicima! BIH4EVER! TALIBAN4EVER! AL-QAIDA4EVER!
@PIPO Piiiiipoooo,tableticaaaaaa...
Drzava Bosna i Hercegovina ima svoj USTAV od 1992-ge godine koji se i dan danas vazi i TACKA!Kome se nesvidja mars iz nase zemlje pradjedova,Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Neg sta neg tuzit i trazit od vlade drzave Bosne i Hercegovine da uvedu zakon protiv negacionizma ko sto su uradili Jevreji poslije drugog svjetskog rata!Fasista i lopov s laktasa trebao je bit iza resetaka vec odavno,dal za njegov lopovluk dal za fasizam,rasizam i negaciju genocida nad bosnjackim narodom sto je njegova krvolocna genocidna bratija radila po bosni i Hercegovini,trazit UKIDANJE genocidne tvorevine i TACKA! BiH4EVER!
@pravonenormalna Draga moja sizofrenicna bulice,iz analize tvoga pisanija proizlazi zakljucak da si nam ti(po svemu sudeci)prozivjela teske ratne traume,sto ce kasnije rezultirati trenutnim stanjem u kom se nalazis.U moje,a i u ime premijera RS Milorada Dodika,izrazavam zaljenje.
I mozes ti da pricas razne price, ali tebe niko nije dotakao mjesecima. To je jedan od razloga sto si isfrustrirana i sto mrzis sve oko sebe. Postoje vjerovatno i mnogi drugi. Evo mi Srbi cemo da izvrsimo kolektivni harakiri jer nas ti ne volis. Ne znamo kako cemo bez tebe i tvoje ljubavi.
Prestani da pises profuknjaco! Zar je moguce da si toliko retardirana da ne vidis da iz svake tvoje recenice izbija mrznja. Ti si zapanjena necijim pisanjem i razmisljanjem! Pa procitaj sta si napisala, skote maloumni! Ne mogu da vjerujem da postoji takav negativac kao ti. Kao babaroga iz bajke, kao zla vjestica. I jos guska kaze \"ekstremizam je izraz gluposti\". Nevjerovatno! Mozes li uopste da pojmis koliko si ti ekstremna?
Mrziti jedan narod ili naciju je glupost i ja nisam takav kreten. I na drugoj strani Drine ima ljudi. Imam prijatelja, kojima svaka cast i koji vide kroz te gluposti, tu je i Djordje Balasevic i Rambo Amadeus i Svetlana Broz. Ali mi vise i ne pada na pamet. Nije ni bitno. To je samo dokaz da exceptio firmat regulam. A sto se tice te izjave od @Generlno - daj ba covjece, sram te bilo. Ja se ne moram sa tobom prepirati oko svog izgleda ili svog seksualnog zivota - znam kako izgledam i nemam problema na tom polju. No tvoja izjava pokazuje da si preopterecen time, sto znaci da na tom polju nemas nekih uspjeha. I da ste vi junacine imali vise uspjeha u krevetu ne bi morali da idete u ratove. Obicno seksualno isfrustrirani ili impotentni muskarci krecu u ratove. Takodjer je cesta pojava homoseksualaca u armiji jer time pokusavaju da dokazu svoju muskost. I - hahahaha - MOJ seksualni zivot je, po tebi, kriv jer ste vi djubrad i ubice?! Hahaha!
Opet neko koristi ovaj nick i kenja, no dobro, bas me briga. Ja takve gluposti ne mogu valjati. A, @ bam bam - ti bio ili ne bio pismen, tvoje izjave oznacava manjak mozdanih vijuga. Ja ne mrzim ni jedan narod i mislim da je to pogresno, a moje izjave su bazirane na dugogodisnjem posmatranju i ponasanju grupe koja se zove \"Srbi\". Ja niti sam nekoga maltretirala niti ubila niti su meni bliski ljudi to ikada radili. Na to sam ponosna. A vase ponasanje moze ubiti u svakom covjeku miroljubivost (barem prema vama), pa vjerujem cak i u Gandiju ili Majci Terezi. Takva ste stoka. No, kod mene nije nista bez razloga. Zapanjena sam vasim ponasanjem i razmisljanjem. Ekstremizam je u sustini izraz gluposti, a kod vas je toga na pretek. Ili nemate pametnijeg posla. Niste ga nikada ni imali.
Kakva si ti histericna drolja!!!!!! Pa ti si zlobnija i pakosnija od ovih ostalih bosnjackih neandertalaca. Ocigledno je odakle poticu sve tvoje frustracije, ali si vjerovatno takva \"ljepotica\" da ce muskarci nastaviti da te zaobilaze u sirokom luku, a ti ces da bjesnis i pjenis dok ne zavrsis u odgovarajucoj ustanovi. Crkni od mrznje, fufo!
@bam bam Ma,goni me,dobila sam,ne znam gdje mi je glava.I sta ako zelim da opcim sa Dodikom,koga se to tice!?Izvini jos jednom.