Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOKTORE - IAKO NIJE TEMA, svaka ti je na mjestu. Dosta nam je vise ovih nadripisaca i komentatora koji godinama sire mrznju, iza koje skrivaju svoje zivotne nesrece i svoja privatna nezadovoljstva
Hm Hm mog\'o bi i ti s COMMI u velegrad Doboj, pa tamo propovjedaj ako smijes. Mozes ovdje u federaciji palamudit, ali gore NENEEEEEE Osim toga sa ovom tvojom preporukom meni, cinis mi se ko neki travar ili pak Torabijev ucenik.
@ doktor de ti uzmi bensedin smiri se malo..pa prvi klix siri mrznju ovdje , poskok , vjesti . ba jel to nije krivicno djelo?
COMMI ,hajde klasicni besposlicaru nesto napisi. Ti si nesretan covjek, koji provodi vrijeme na ovom kilx . Predlazem ti da se vratis u RS,npr. u velegrad Doboj