Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustasko, koljacka, kamenjarska, razbijacka, direktorska, bagro PUSHIONA VAM JE! nema vise trecine svega sa 10% elektorata, nema ucjena, nema vjecnih direktorskih pozicija, nema vas u vlasti budite SIGURNI.
Ti, klempavi, mores li malo cutati, i slusati. Sto ti sluze tolike usi, za mahanje ili za slusanje. Svasta, kad neki umisle da su nesto.
Ma mate.re ti? Da nas predstavljaju Hrvati iz Goražda, a sami jučer izdali priopćenje o tome kako su zloupotrijebili zakone i kako su kupovali glasove (samo što to www.kanda.har-x nikad neće objaviti, jer nije u skladu s programom staljinističko-reketaško-mesarsko-crnokošuuljaške koalicije)??? A Bošnjaci u Vladi RS su \"privatni Dodikovi Bošnjaci\", je l\'? Pa kako te nije stid, s.m.e.ć.e jedno kl.em.pavo?!
Staljinističko- fashističko- mesarsko- reketaško- crnokošuljaška bagro, PUSHIONA VAM JE! Nema vlasti na razini BiH bez dva HDZ-a, SNSD-a i SDS-a, pa vi pjenite! STOP majorizaciji bilo kojeg naroda u BiH!