Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubuduće svi mediji treba da pišu: Bh. entitet FBiH i Bh. entitet RS To je jedini ispravan način oslovljavanja entiteta koji nisu države.
Mirsad Kebo mimo Ustava bira sudije Ustavnog suda FBiH! (mogao bi i ovako glasiti naslov komotno)
dokle ce ovaj Kebo i ova Hercegovka raditi o glavi BiH?
OVE DVIJE K.U.R.V.E.T.I.N.E. NEMOGU NI ODLUKOM NEUSTAVNOM DOĆI DO K.U.R.C.A A KEBO JE ODAVNO U.M.R.O. ALI MU TO NIKO NIJE REKAO. OVI I.D.I.O.T.I. DA SU NAM ZAKONODAVNA VLAST
teba ih sve pohaositi
\"Zna li predsjednica Ustav ili misli da je HDZ-u sve dozvoljeno?\" kako nije dozvoljeno, eto napravila je to, a nije ni sama ima čak dva podpredsjednika, i šta će joj se molim vas desiti, ako nije dozvoljeno, ništa, pa kako onda pobogu nije dozvoljeno haha a vala otkad čistačice postaju sudije ustavnog suda (ne znam jel to dozvoljeno, očito da), mene više ništa ne iznenađuje samo naprijed borjana, kad ti je bog dao ah, da je meni...
Pa naravno za HDZ-ovce ne postoji nikakav zakon. Neka svi vide što trpi hrvatski narod pod HDZ čizmom. SDP oslobodi nas.
Britanski PM Cameron: Multikulturalizam je propao, nema više popuštanja http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12371994 BRAVO !!!!!
U BIH je zadnjih nekoliko godina hit ponuda \"DRVENA PEĆ\" .Patentirani i zaštićeni izum BIH mozgova i ostale bagre!!
samo vi vodite vaše prljave kampanjice protiv hrvata što više kukuričete to vam se selo više smije
Ne znam je li ovo ide u kategoriju vijesti ili kolumni, možda čak i propagande - kako novinar može davati svoje mišljenje u vijesti? Osim toga, zašto je u naslovu Borjana, a ne i Kebo? Koliko vidim iz teksta, morali su zajedničku odluku donijeti. Ovo je samo sada propaganda protiv Borjane zbog onoga što je napravila Federaciji tužbom.
Bravo Borjana. Zapaprila si im onom dobivenom tužbom županija protiv federacije, i samo time zaslužila glas svakog Hrvata u BiH. A ti gore iz Srđevića koji tvrdiš da \"ona živi tuden blizu i da je ti znaš\" - srami se. Jadno ljubomorno *ovno.
Jel vam to Kebo naivan. Zao mi vas je ako to mislite. Komsic i Kebo sta oni imaju zajednicko. Slove za postenjacine i nikada ne kradu. Popularni su medju narodom i imaju njihovo povjerenje. Njihove stranke su vec 100 puta krale i dokazale da su leglo lopova. Kad treba neko da sakuplja politicke poene i da smiruje rulju tada njihove stranke salju njih u akciju. Mozda ne kradu ali 100 % znaju ko to radi i vjerujte mi da ove sudije nisu slucajno birane moj naivni narode. Mislite da oni dodju u ured i ne cuju bar 2-3 price sta je jedan od njihovih kolega pokrao ili kako je onaj tamo sto je govorio da je bolji od njega upropastio jos jednu firmu.. Ako grijesim onda su ova dvojica skroz iskljuceni iz politickih krugova svoje stranke ili ste vi totalne naivcine.
To Borjana nisi iznevjerila moj glas !
koja je ovo kamenjarka seljankaca
mnogo naivan ovaj kebo
eto koliko je postena stranka HDZ, idite vise muka mi je od vas krista, Covica i lozancica