Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudin Sirvo i ti daj otkaz keru napuhani
Pridružujem se jer onakve komentare opravdanja da on piše po društvenim mrežama za pedofila a on predsjednik sindikata, ama otkaz seljačino jedna ili za pare je ono radio ili ima iste poglede jer ne znam šta treće može biti
Ako ker ne bude izbacen iz sindikata i i iz nastave predlazem da bojkotujemo nastavu svi roditelji
Zašto se ne traži i ostavka debelog ružnog Sivre koji je branio ovog pedofila javno po društvenim mrežama i opravdao ga, zašto je to radio predsjednik sindikata? Dal za pare ili što možda ima iste poglede?
Nije do zakona vec je skola propustila primijeniti propise u ovakvim slucajevima. Ima sve propisano Potvrđivanje optuznice/vodjenje postupka automatski je trebala ici suspenzija. Nakon pravosnazne presude otkaz. Ne treba biti pravnik pa znati ovo.
Kazu da se hvalio da je spavao s nekom malom od 11g.. kaze mu ovaj gdje ces to, pa to je dijete.. kaze on pa ok al udara se kao da joj je 13
Drzava who?
Konačno uistinu dobar članak na Klixu
Oduševljena sam činjenicom da se njegovo ime povlači po portalima, TV kućama, novinama... Sad SVI znamo ko je i šta je. Da je bilo zakona, škola bi ga kulturno otpisala, i sve bi ostalo u kući. Pa bi imao nade bar negdje da se zaposli gdje nisu djeca. Ovako... ne znam ko će ga.
Za sta je on konkretno optuzen i osudjen zna li se?
U zemljama gdje vlada Nooorod znooo young muslim politika pedofilija je sasvim normalna pojava u društvu. Zamijeni dedu mraza sa bliskoistocnim (od Boga danim) pedofilima i gradi nove imaginarne tzv. tradicije.
Izgleda da nije ni do zakona, jer se pojavio neki famozni član 92 u kojem precizno piše da osuđivane osobe ne mogu raditi u obrazovnom sistemu.
Upravo! Meni uopste nije jasno o kakvim oni "jasno preciziranim smjernicama koje je trebalo dati" i "registrima pedofila" pisu kada je sve zakonom jasno receno. Ovdje je ocito zakazala uprava jer mu je neko cuvao ledja.
Zakon postoji i jasno kaze da skola odmah urucuje otkaz po pravomocnoj presudi, pa obavjestava ministarstvo. Daklle, zakon nije ispostovan! Drektno je odgovorna uprava skole, treba ih tuziti!
Gora priča od pojedinačnog nastavnika pedofila je da su svi nastavnici bez izuzetka za ruku dovedeni na radno mjesto. Neko preko stranke, neko preko nekog ko mu je rod i opet stranačkom strukturom, neko parama a to opet daje strabačkoj hobotnici. U toj i takvoj državi pedofila 7 godija nakon nedjela čeka to i tako obezbjeđeno radno mjesto iako mu zakon to NE dozvoljava, nego koruptivni sistem to omogućava. Novinar ni slova o tome, zašto?
Ima odlican clanak Senada Avdica koji je dobro iskomentarisao ministricu obrazovanja iz NIPa i njeno saopstenje za koje sam ja ovdje napisao da je "ni tamo, ni vamo", a novinar Senad je to uradio naravno puno bolje. Plus veze pedofila sa NIPom gdje saznajem da je i prijatelj jednog uticajnog clana. Kao sto sam vec i pisao doktor zenske gimnasticke repr USA je dobio dozivotni zatvor, a kod nas ni dan zatvora za nesto slicno.
Drzava u kojoj mjesecima tajkuni kriju ko nas truje fekalnom vodom...
Kod nas se najteze uvaliti na budzet, a poslije toga mozes raditi sta hoces bez brige
Sve receno... bolesnik najgore vrste ima protekciju drzave i boli ih k za vasu djecu i ko zna koliko ih je stradalo od ivakvog a ja se sjecam da je dosta ovih bilo profesorima u moje vrijeme pa nikom nista.... i danas su to. Toliko o moralnim vrijednostima i zasto mladi trebaju odseliti i bjezato glavom bez obzira
Sivru dati u ralje pohotnog perverznjaka ali u celijskom ambijentu pa nek uzivaju
Alo kljix jel Mesi kakio jutros zna li se sta. Kontam ono putovanje kuci docek da ga nije prenijelo, daj saznajte pa nam javite