Od Baščaršije do Marindvora
0
Krajem marta rekonstrukcija tramvajske pruge
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zašto nigdje još nista napisali da već skoro dva mjeseca bhairlines otkazuje više od pola svojih letova, uključujući i one za istanbul? onda su zadnjih sedam-osam dana imali ukupno JEDAN let dnevno. najljepše od svega je da nigdje nisu napisali da se neka linija, recimo za amsterdam ili zurich, ukida, tako da putnici sretno kupuju svoje karte koje im niko neće vratiti. a danas su konačno otkazali SVE letove. osim toga, mađarska kompanija malev je objavila bankrot i prizemljila SVE svoje avione još 3. februara, a na sajtu aerodroma sarajevo i dalje se to svakodnevno oglašava kao \"otkazan let\" - pa onda mogu komotno objaviti i da su otkazane stotine letova nepostojećih kompanija. ko ne vjeruje, neka samo ode na sajt sarajevskog aerodroma. kakvu nam to novu veselicu priprema bh airlines, kao da nam nije dosta političara, snijega, poskupljenja, nacionalizma,nezaposlenosti, pasa na ulici, mafijaša, gras-a, gasa, doktora, taksista - ko normalan to može da izdrži?
po koji put? probajte ovaj put da ugovorite i garantni period za izvedene radove!! sramotno
Nema sumnje da je rekonstrukcija po jubilarni 46. put izvrsna prilika,...
Nikad više neću kupiti kupona. Neko definitivno želi da uništi GRAS ili da ga privatizuje.
Ja podrzavam popravaku potpunosti, vjerovatno ce popraviti prugu kao sto su uradili u starom gradu. Tamo nema rupa i manje se cuje buka. A sto se tice para, pa nek uzmu i naprave.Zato ne lupetajte dok ne saznate o cemu se radi.Gloopi glupani.
imam auto, i mogu reci da tramvaj samo bezpotrebno zauzima jednu auto traku i usporava saobracaj... a ko ne posjeduje auto neka hoda...
et opet ce morati pauzirati sa skolom neiso ga ja pjeske
Ostavi se aparata nedimeeeeeeeeeeee
Angažujte studente nek oni izvrše reknstrukciju pruge GRAS-ovcima, a kao zauzvrat nek im GRAS-ovci povećaju cijene karata.
hahaha ^^^gledaj bosnjackih mahalskih arhitekta sto se javljaju...evo majku vako kad citas komentare rekao bi covjek ovi sve imaju po 50 diploma... sve bosnjak zna... kako treba, sta treba... gdje koliko... joj ma bosnjakkkkk je cudo... manite se pametovanja molim vas, i nemoj te previse kenjati...
o samo da izmisle nesto da bi 90% novca od toga stavili sebi u dzep, i onda ce da kukaju i da strajkuju, da ne pricam o tome sto nam grad svake godine lici na ruglo zbog kojekakvih rekonstrukcija koje se otegnu i po nekoliko mjeseci
novim tramvajem se mozemo voziti teka kad se zamijeni ili rekonstrise kompleta pruga, tj citav krug. jer novi tramvaju ne mogu da voze po ovim nasim prugama zbog velikih nagiba tj lose pruge. jer im kompjuteri unutra javljaju da tramvaj hoce da se prevrne a on se \'\'samo\'\' malo ljulja. i onda tramvaj stane. nasa prugu je pregazila nova tehnologija.
za neupucene i sa slabim pamcenjem. pruga nikada nije rekonstruisana. samo su krpili one rupe oko pruge. sine nisu mijenjali osim na potezu M.Dvor-Bascarsija, znaci uz miljacku. sda je dosao red o bascarsije do holidej ina, i to da se mijenja sve kompletno. a za kompletnu prugu od Holideja do ilidze i od ilidze do M.Dvora cemo se jos nacekati. eto da ne supljirate rekonstrukcija nije krpljenje rupa. nego zamjena kompletne pruge. pruga je u tako losem stanju da je samo sreca bila da nam tramvaji ne iskacu i preturaju se iz sina svaki dan. i neka pozdravljam ovu ideju. samo neka se gradi i obnavlja.
Gospodo koji nemate pojma o rekonstrukciji pruge pogledajte kako je to uradio grad Osjek. Kod nas se rekonstrukcija vrši svake godine i nekom je dusa trositi NASE pare. Pa dokle cete vec jednom. Daj uradite to kako treba.
OVAJ LULIĆ BIO BI SRETAN DA ZNA KOLIKO NE ZNA!
Jel to nema skole u martu??
Još jedno javno pranje para... Za nekoliko godina će ova pruga opet biti u rekonstrukciji, pa opet, pa opet...