Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ujek on,oni vi, zasto nikad ja,mi
osuditi dok neznas tko je to uradio i poslije ostati pri svom stavu je veoma tesko, ali mnogi cekaju da vide jeli to uradio Ismet ,Pero ili Darko pa da znaju kako onda da reaguju, jer mozda bude opravdano ako je neko iz tvog tvog stada to uradio, a ako nije dobaro doslo da kazemo kako su ovi drugi nacionalisti, a mi smo svetinja koja stoji iza ljudskih prava.
Oni koji kradu i uništavaju spomenike žrtava iz II svjetskog rata,će za koju godinu to isto raditi i sa spomenicima žrtvama iz ovog rata-nažalost. zato treba osuditi i zatražiti od nadležnih otkrivanje i kažnjavanje krvaca...
Svi ste vi zajedno sa mnom u BiH totalno ludi i zveknuti. Nama nema spasa bili zajedno ili se odvojili. Sve je bez ikakvog smisla. I ovaj Gregorijan je majmun i kreten (pomanito od nas).
nama to ne moze da se desi jer mi nismo jevreji
@Kant Pa kad treba osudit bilo cije da je, zasto on osudi samo kad su jevreji u pitanju ? Ne seri
@Kant: Svaka cast!
nesto slabo nas cujem da svi kazemo kako to nevalja (da osudimo) pa bilo cije da je, jer nije ljudski a mozda nebi ni nama bilo drago da se desi isto.
nešto nisam čuo gregorijana da se žali kad zapale ili na drugi način oskrnave pravoslavne vjerske objekte.
nesto nisam cuo gregorijana da se zali kad zapale ili na drugi nacin oskrnave islamske vjerske objekte.