Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka tebe Kozariću na funkciji, tek si dobio mandat... prije nepunih 30 godina...
da nije smiješno, kao što jeste, bilo bi tragično za plakati.... :)
Nesto mi govori da ce zbog ovoga od sada umjesto sluzbenih pasata i audija kupovati sluzbene helikoptere da bi se zagarantovala sloboda kretanja najvecih sinova nasih naroda i narodnosti (pljuc-hrakkkkkk)
ŠTO IM FALI ..BOLJE NEGO DA SU U ATINI, MADRIDU, ISTAMBULU, LONDONU ITD.ITD. NEKA VIDE ŠTO SU NAM URADILI S NJIHOVIM DEJTONIMA I PODRŠKAMA DODIKU I SLIČNIMA ..NEKA ODU I PRIČAJU KAKO BIH IMA NAJMLAĐU DEMOKRATIJU U ISTORIJI DEMOKRATIJE..A KEMO KOZARIĆ BI TREBAO MALO DA SMRŠA I DA SE SJETI DANA KAD JE BIO SAMO JEDAN OD OBIČNIH EKONOMISTA, IGRAO ZA GP BOSNU I SA SVIMA BIO NA TI...
E lipa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Bgd Memorandum2 politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH, sad mu sigurno aplaudiraju.
E glupa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Beograd politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH, sad mu sigurno aplaudiraju. Možda, “kako je sad bio u Beogradu”, budu tražili svim silama da ostane. Bumo videli?
Znam da je raji loše kao i meni. Ali ne pada mi na pamet rušiti moju državu. Šumska će sada povući svoje zelenjavce i sve ode u tri p.m. Nema sabura
neznam sta si se ti nasao da dajes ostavku valjda ostajes bez tala lopove idi urgiraj da ti cerku zaposle u Dm pi*** jedna
Ne drze građani zatočene strance, već ih drže parlamentarci ne izglasavanjem zakona. Zato se kozariću njima obrati...
A sta mi Kozaricu imamo od tvoje ostavke?
Čovjek ukazuje na ozbiljnost situacije, dabogda da nas ovo ne sjebe jer MI PARA NEMAMO možemo mi mrziti te svjetske ublehe i lihvare ali trenutno nam oni daju keš od kojeg živimo, ko je kriv? Krivi su političari jer su nas doveli do toga da žiivimo na kredit ali te ljude je trebalo pustiti jer nismo u situaciji da kažemo kako ne trebamo njihov novac ;)
Neka, nek svi vide kakvi smo... zapravo ništa novo, svi to već znaju.
Sve je ovo super, al dok se građani u Banjoj Luci ne dignu i ne pritisnu svoje debile nista od ovoga, na kraju krajeva oni ugl. i sabotiraju drzavu, mrze Bosnu i sve bosansko, oni i hoce da izdaju entitetske JMBG, paćenici ...
Kemo, sine, trebao bi malo da smrsas. Imas previse kilograma, vidi se na tebi da ti tijelo zudi za jednom rapidnom i djelotvornom dijetom. Nema izlaska iz parlamenta bar deset dana, a onda idi cuvat koze, ko tvoji preci, koji su i dobili to prezime po kozama i jarcevima.
ja mislio kardinal Puljic kad sam vidio sliku.
prece je jedno zdravlje od djeteta vec sva ta bagra zajedno
A nije naštetilo državi to što mora pola dijaspore dežurnim kancelarijama i javnim ustanovama po Evropi i svijetu objašnjavati zašto im se novorođenčad ne mogu nigdje i ni u šta upisati? Trebate vidjeti izraz lica Nijemaca ili Austrijanaca ili Francuza ili Engleza kada im pokušam objasniti zašto nisam poveo dijete sa sobom.Vi se brinete zbog bankara.Budite svjesni,ekonomija je u Bosni ČUČNULA,uskraćena su nam OSNOVNA LJUDSKA PRAVA !!!! Halo ljudi, otrijeznite se! Ta zgrada parlamenta lijepo izgleda,ali je unutra domaći ŠLJAM! Naprijed građani!
treba istrajati u ovome i osloboditi se ovih lihvara kako nasih tako i stranih koji su trenutno tamo zajedno na party-u!!
nisu se smjeli politicari igrati sa sudbinom najmladjih tek rodjenih.znali su da su roditelji tu najosjetljiviji!!