Sastanak s Patrickom Moonom
0
Kozarić: Kriza u eurozoni će utjecati i na BiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Libo tebe Kozaricu sto ce ovdje ekonomski pakao zapoceti od proljeca naredne godine jer ti svojih 10,000.00 KM mjesecno u djep stavis redovno. Imas li kakvih ideja da nam pomognes??? da prezivimo!!! mozda koji QE??? Kozaricu kako ce Euro da se srola uskoro, bilo bi ti bolje da pocnes nasu valutu pegovati za Americki dolar ili Svicarski franak i to pod HITNO!!!!
@sta U pravu si, nikoga ekonomija ne zanima, niko to i ne čita, pa nema ni komentara. To se naročito odnosi na spomenutu zatrovanu generaciju. Kako bi komentarisali nešto o čemu pojma nemaju niti uopće mogu razumjeti bilo šta iz ovog članka. Ne znam samo zašto si iznenađen? Gdje ti živiš?
Izlgleda kad je ekonomija u pitanju ,nemate komentara.Valjda zato sto se u ekonomiji traze argumenti koji imaju smisla i svoj odraz u realnosti.Citam i i ne mogu da se nacudim koliko je generacija 1986-1996 otrovana nacional-fasizmom .
prvi