Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije zatvorite kriminalce koji slobodno setaju ulicama krenuvsi prvo od ovog ministra pa nadalje... Tada ce biti i para i plata... Ovako dok sluzite samo kao zastita pravim kriminalcima ne treba vam ni hljeba dati da jedete...
Samo napadaju ljude koji rade po zakonu, evo covjek im fino odg. pa sad ako SMIJE sudija neka ide na TV da sad kaze je li po zakonu ili nije.
ministru finansija postaviti pitanje kako je došao do lokacije u centru Vogošće na kojoj je napravio zgradu s poslovnim prostorom (koji je izdao Raiffeisen banci) i ko mu je to sve naštelio (iz stranke) mi nismo ministri ali nismo ni levati - sve NAROD ZNA
\"Sarajlice\" pa kad imas informacije podnesi ti tuzbu. Da ti nisi bio kakav muljator na tom SIPU pa sad svaljujes na druge????? Znas li ti sta je demagogija? Kakav ti je govor, pravi onaj ulicarski, procitaj koju knjigu bolje bi ti bilo, nego da se bavis tudim zivotima.
Kozadra je barem 10 puta veći lopov od sve i jednog sudije bez namjere da pravdam sudije koji su katastrofa. Zašto ga niko ne upita zašto je pokrao novac građana MZ Šip koji je kao predsjednik MZ-a prikupljao za izgradnjju gasovoda a gasovod izgrađen od donacije. Da li je to po zakonu? Neka sudije malo prošetaju do ZK ureda Vogošća i pogledaju šta to od Imovine danas ima šira i uža KOzadrina obitelj a šta je imao prije rata. Papak odvratni. Neka se on vrati lijepo u svoje \"Kozadre\" i tamo prosipa demagogiju i seoski lopovluk. Da li ćemo doživjeti da barem pola ministarta u vladi KS budu oni kojima je ovaj grad u srcu i koji su djeca ovog grada.
Ovaj Kozadra je mutni i od same Drine u proljece.Na Sipu 95-96 zbog malverzacije,zene su ga otjerale iz MZ. Sip.Zaposljava ga SDA mislim za nacelnika opcine Vogosca,umjesto kazne nagrada,tako to radi SDA.Posle zasiranja i tamo,opet nagrada...........................................................
Konju glupi, on ima samo 2 sina i to oba jos studiraju
Najjace mi je kad je ovaj Kozadra, ubacio cerku koja danas ima 32 godine da bude direktor Feroelektra, i to prije 5-6 godina.
http://www.320x480.org/wp-content/uploads/2010/03/gemma_atkinson2.jpg
Nista od Bosne. Nema tog sistema i drzave koja moze preko noci Bosance emanicipovati, trznuti, aktivirati i dici im svijest na vecu razinu od ispijanja kafica i ici na skijanje na Bjelasnicu i 5 puta godisnje na more u HR. I danasnje sarajlije su ne-emanicipovani seljacici vecinom u poredjenju sa evropljanima koji se brane \"inat ponosom\" da bi prikrili svoje komplekse manje vrijednosti. SDP je klasicno muslimanska carsijska stracnica- to sada zna bar svako ko ima imalo mozga; u rangu sa SBB, SDA, SZBIH. Nema u BiH gradjana vec samo RAJE. Istambul koje je u Bosni stvorio Raju ima danas gradjana a Sarajevo nema. Ima gradjana Sarajlija u Amsterdamu, Berlinu, Parizu, Australiji i Americi, Becu.
Nasao sam rupu u zakonu u sad vas sve blokiram dok ne bude kako hoce iz moje stranke ! Pobit sve !
U vas u jednom članku OPĆINSKOG a u drugom OPŠTINSKOG,jel to taj \'\'bosanski jezik\'\' ..prijepodne hrvatski ,poslijepodne srpski !!!!!
Zašto ako je kriza (a jeste) teret krize ne bi snoslile i sudije? Ako ćemo i moralno, oni bi to trabalo sami da predlože. Moje je mišljenje da je ministar u pravu. Predsjednik (izgleda doživotni, možda će se i ovo shvatiti kao nekakav pritisak) suda, potpuno nekontrolisano i neumjereno, suprotno profesionalnoj etici iznosi takve kvalifikacije kojim je sam sebe diskvalifikovao u profesionalnom smislu. Takav rječnik, terminologija, kvalifikacije, teorije zavjere... nisu nikome potrebne a ponajmanje jednom predsjedniku suda. Bojim se da je nedavnim neodmjerenim i nepotrebnim nastupom predsjednika suda nanesena i nemjerljiva, dugoročna šteta samom sudu i svim zaposlenim u sudu.
Puna podrska ministru i vladi Kantona Sarajevo. Neka se malo \"proanalizira\" rad predsjednika Opcinskog suda, u najsirem smislu te rijesi, a ne da se svaki upit i zahtjev tumači kao tobožnji pritisak na pravosuđe. Ne može jedan predsjednik ( ma bilo ko on bio) da se ponaša kao otuđeni centar moći. Isto tako je nedopustivo da predsjednik na press konferenciji zlouptrebljavajući funkciju a služeći se jeftinim populizmom iznosi tako teške i neprimjerene kvalifikacije kao što su: ministar me tjera na kršenje ustava, zakona, provođenje sile i nasilja... To je zaista neodgovorno i nedopustivo u demokratskoj državi.
Odmah ih na Federalnu televiziju veceras, sutra navece! Nek se suoce. Moze i na BHT, TV1, TVSA
Hoće da im se isplati uvećana plaća bez novog ugovora o radu u kojem bi to povećanje bilo obrazloženo i definisano. Normalno da im ne može isplatiti bez \"papira\". Teško im sačekati malo dok ne naprave ugovore pa uzeti razliku nego hoće odmah ... c c c