Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kozadra gdje dode tu vise trava ne raste,propada uglavno sve ...........
Nevjerovatno kako je lik sposoban sakriti pare ! Šta će biti sa njegovim nekretninama po Vogošći, kako ga njie stid ! Slušam njegovo izlaganje na današnjoj Skupštini pa zapisah " OVDI" "NEKOJI" "OVDINA" "DANAS DNILE" "ODLUĆIMO" Ljudi moji, muka mi je....nepismen čovjek totalno ! Kozadra je zlo... zla....
POZIV BH DIJASPORI NA BOJKOT FINANSIJSKI INSTITUCIJA BIH NOVADIJASPORA JAVNO POZIVA CIJELU BH DIJASPORU, USLJED SVIH DESAVANJA U BOSNI I HERCEGOVINI PROTEKLE 2 SEDMICE, DA PREUZME SVE NEOPHODNE EKONOMSKE MJERE DA SMAKNEMO CIJELU TESKO ”KRIMINALNU I KORUMPIRANU” POLITICKU ELITU S VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, TAKO STO CEMO BLOKIRATI I POVUCI SVAV NAS KAPITAL IZ BOSNI I HERCEGOVINI (KOJI JE PREMA NASIM PROCJENAMA PREKO 2 MILIJARDE DOLARA). TAKODJER POZIVAMO NA REDUKCIJU U DOZNAKAMA U IZNOSU OD 50% U NAREDNIH 6 MJESECI ILI DOK SVA DRZAVNA MAFIJA SAMA NE SIDJE SA VLASTI. NA TURISTE KOJI SU PLANIRALI POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI, PREDLAZEMO DA ODLOZE SVOJ ODMOR ZBOG NESIGURNE SITUACIJE U ZEMLJI. IZ POUZDANOG IZVORA MMF-A, NOVADIJASPORA SAZNAJE DA SU SVE TRANSE MMF-A PREMA BOSNI I HERCEGOVINI VRLO UPITNE I DA CE KOLAPS FINANSIJSKOG SISTEMA DOVESTI I DO NELIKVIDNOSTI BANAKA TE GUBITAK NOVCA STEDISA (SLICAN SLUCAJ KAO SA STEDISAMA U LJUBLJANSKOJ BANCI).
Cjelokupni budžet kantona usmjeriti u besplatno školovanje djece i besplatno liječenje građana a kanton ukinuti, mamu vam kapitalističku.
Deficit iznosi 130.000.000 KM. SVE JE ODGOVORENO U OVOME.
Jel to ta nova vlada eksperata
lopovska posla vladajucih stranaka!!!!!! pa zar nam nije dosta vise i sda isdp???? do kada viseee???