Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovicu to ne odgovara jer tako moze nastaviti sa svojim lopovlucima u Centru u kojem na srecu njegov papanluk nije na vlasti. Pokusao je jednom, ali mu je ispao kljuc.
nek' je vala neko i Konakovića javno prozvao, dosta je njegove šuplje priče, a djela nigdje...
Upoznala sam Slavena prije par godina, mislim da je on jedan od najpoštenijih političara u Bosni.
Sada kada SDP i SDA gube bazu,mjesne zajednice, traže pomoć jedni od drugih! Možda je veoma kasno!
Gdje god ovaj Konakovic uleti tu je haos. Ko je KK Bosnu pokrao, Europskog prvaka koji je trebao da bude uzor i svjetlost Sarajeva i Bosne i Hercegovine, sada jedva kraj s krajem vezu.
Ja samo znam da se stanje u OC promijenilo drasticno na gore, kako je SDA i Nasa stranka u talu ugurala svoje nepismene lopove da vaze i sole pamet gradjanima. Tako da tesko da oni uopste razumiju vaznost ovog zakona.
eeeh baš tako, ajde da vidimo ko će sad bez interesa podržati ono što je dobro za sve nas zajedno, a ne da se gledaju samo stranački interesi, ajde miševi, pokažite se sad!
Oni od svega prisvajaju samo ono što će im donijeti određenu korist, takvi bi najrađe da se nadležnosti prensu, a novac i izvori finansiranja ostanu pod njihovom kleptokratskom šapom, tako da sumnjam da će se Konaković dozvati pameti
Ko je taj Kovacevic SLAVEN da on poziva i proziva nekog, koliko desetina hiljada bosnjackih glasova stoji iza njega?
Slaven je onaj sto se bez mnogo medijske pompe borio za svaku marku budzeta, svake godine, da bi bilo dovoljno sredstava da se ispostuju obecanja data gradjanima i da se na vrijeme zavrse projekti, sto nova predsjedavajuca iz Nase stranke Varija Nikolic, ne smatra svojom obavezom... Eto taj Slaven Kovacevic...
007 Po tvojoj zatucanoj demagogiji nije bitno sto te krade Bosnjacki clan SDA stranke nego je samo bitno da te ne krade Hrvat ili Srbin? E moja zatucana seljacino, Dino Konakovic ( SDA ) je unistio KK Bosna sto je dovoljno da ga za jaja objesimo na trgu ali nebitno on je "MOJ" on mene moze da krade koliko hoce i da me gura na prosjacki stap.......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slabo to Konaković cirkusant Skupštine KS razumije...
Tesko da ce Konakovic podrzati ista sto je SDP predlozio, s obzirom da prije svega ide da se sroza ugled i snaga Opcine Centar. Taj se zakljucak sam namece s obzirom da nisu ni prstom mrdnuli na cinjenicu da je budzet OC ove godine ostecen za 5 mil., sto se nikad nije desilo dok je predsjedavajuci Vijeca bio iz SDPa.
Cuj da "sroza ugled i snaga opcine Centar"? Je li to ona opcina sto u centru ima ciganske mahale i rusevine? Govoris o tom "ugledu i snazi"? Mrs.
A sadašnja Predsjedavajuća OV OC,gđa Varja Nikolić,uopće i ne živi na području Općine Centar,već u Novom Sarajevu,uposlila dva penzionera za savjetnike,profesionalno angažirana,a mladi po biroima,sramotno...