Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americko sranje !
americko totalno sranje. zgrazavam se kad vidim u skandinaviji kako glupani glume amerikance i slave ove vjestacke praznike.
Komunjarice....ko kaze da je svako ko nosi muslimansko ime zaista i Musliman. Islam je vjera i zabranjuje ovakve stvari,a svjesni smo da vise od pola bosnja,kako ti kazes,krsi pravila islama,
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakvi su ovo šejtani?
Klošari i nikogovići !
Ja ovo uopšte ne gledam sa relgijiske strane samo se zajebajem kao i oni što rade obična šprdancija.Mene ovo lično ne zanima i nije mi zanimljivo praviti nakazu od sebe makar to bilo i kao neka vrsta zabave.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sejtanska posla..vecina ih pozadinu i ne poznaje:)zalosno..
Bosnjaci ce u crkvu ako treba i slaviti ove sejtanske gluposti ali u dzamiju da ode i da cuje kakvu pametnu od koje ce imati koristi e to ne moze . To rade samo zaostali
svi se oni drogiraju .
Pogledajte pred kraj ovog video pravi kostim :) http://youtu.be/8yeOnOjDSh0
Ne kontam ljude koji ovo komentarisu... kakvi mrzitelji ***ti pa kolko godina imate ***vas reis? I ovo malo bezveznog povoda za zajebanciju treba ukinut jel? I analizirat sta je americko sranje a sta ne i historiju halloweena? Jebes istoriju vise. Treba nama jos jedno dvajs godina rata.
To je američki običaj i kod nas se nitko ne maskira na taj dan, samo na poklade...
O Bože, svega ima danas. Volim na taj dan pogledati neki horor i slično, ali da se idem maškarati ? Koja glupost, zgadi mi se taj dan kad vidim kako rade budale od sebe...
Pola ih ne zna za historiju halloweena
Meni je super. Uvijek sam volila maskenbal, maskare, itd. Inace samo Irci/Skoti/Welsani i zemlje gdje su imigrirali su ovo slavili, ali zadnjih godina sve vise Europskih zemalja pocinje da pravi Halloween parties, prodaje tikve itd. Neki se i po Europi bude ''Amerikanizaciji'', bas kao i ovi nasi pojedini klixovci, ali zivimo u doba globalizacije i komercijalizma, svako od svakog preuzima (Lidl i Aldi su puni baklave i jela iz Levanta i Turske za Ramazan i ramazanski Bajram naprimjer) jer zeli da zaradi. A omladina kao omladina, voli da festa, i imaju pravo! Nista cudno da je i do nas doguralo.
ljudi moji ja citam ove komentare i ne vjerujem koliko ste zatucani. niko se ne maskira da stuje sotonu, svi idu na ove partyje da se zabavi.. ne daj boze da s ovakvim mentalitetom udjemo u EU.. primitivci..
podupirem Muju:)iako ne volim pogrdne rijeci,al jomu je upravu:)
gledaj samo glupe i zatucane zenicke mladezi, kako slave servirani praznik o kojem nemaju pojma ni zasto se slavi, samo da bi bili IN i da se droljetine poyebu na partyu. Ista stvar i sa bajramima i bozicima koje provode u vidno alkoholiziranom stanju uz odron turbofolk pjevaljke....
Svakog haloweena jedem tikvenjacu.
imam ja masku bakira izetbegovica? brojil' se to?
Da budemo nacisto, ovo je bluze svakoj vrsti paganstva nego ukakvoj vjeri, posebno islamu, zato sto dalje-to bolje!
seljaci tisina zivio Halloween party jos 1000god ;)