Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz ko smo i sta smo, kad je kosovu trebala podrska nas nigdje nije bilo, a gledaj njih sada. Ovim gestom oni zele da nam kazu da su bolji ljudi od nas i svaka im cast na tome, a vi ih i dalje nazivajte "Šiptarima"
Posto vidim da ne znas, Siptar za njih predstavlja uvredu, isto kao da ja bratu svom kazem da je "balija" al kad mu neko drugi kazem on to smatra (sto i jest) uvredom
Hvala Kosovo Republjik!
evo kako bosanci još uvijek gledaju na Kosovo ,nisu oni krivi to im je njihova Majčica Srbija usadila vladajuči u bivšoj Jugi,ali su brate glupi DNO DNA,nije ni čudo kada ih svi prcaju redom na Balkanu ,i što još nemaju državu i autoputeve , jer svi kradu ,lopovi bjelosvjetski ,svaka čast političari udrite po ovu bagru,(i vi ste njihovo ogledalo).
Ako ne stisnemo OHR da dobijemo pomoć ko i Srbija ništa od nas.
Hvala Kosovo.vi nama pomazete.a Srbima arapo daju.milione
Dao seik,ortak Vucica...Radi se o 10 miliona eur.S tim sto je rekao da je to prva pomoc.A drugi puta salje vise dok se ne sumira steta...Pa nije djaba seik :)
Srbija ce polako postati arapsko privatno vlasnistvo.da se arapi tako rasipaju ne bi bili milijarderi
Naravno,bez predrasuda.Do sada ste treba li da budete aktivni u Srbiji i BiH ! Posto ovo nije stvar politike...
Samo da napomenem,,EULEX"je uveliko u Srbiji sa helikopterima i terenskim vozilima.Hvala im!!!
Sad ce Radmanovic odbiti pomoc...debil
MISLIM DA SRBIJA TREBA AKO UZME POMOC U HRANI PRVO DA JE TESTIRA NA TOXINE A NAMA U BOSNI MORE JEDAN SLEPER BAKLJAVA I TULJUMBA
JESI ČUO ZLATKO ? ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . -
Oduvijek sam znao da je Kosovo humano!