Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka Demokratske Akcije pravi konkretne korake u rješavanju nagomilanih problema u Kantonu Sarajevo i problema koji tek dolaze. Organizovanjem stručnih radnih sastanaka se dolazi do rezultata. Pričom i konstantnim izlaganjem jednog \"COVJEKA\" po svi tv stanicama i portalima stvara se iluzija napretka na putu integracije BIH u Europu.
ovo je jedina grupa ljudi koja se bori za drzavu a ne za entitete, drzava nam je u opasnosti vecoj nego sto je ikad bila zahvaljuci \"COVJEKU\" koji leti u oblacima i hoda svijetom na nas racun , a prvo posjeti kolegu dodika da mu se zahvali na poklonu i da mu ljubi ruku
prva tri saffa sa slike zatvoriti u \'kavez\' treba pa da vidiš perspektive za sve nas u kantonu Sarajevo