Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka su,neka se zagriju :))
jesu visoki i zgodni, dobre guze na prvoj sličici (:
treba hendikep na siroko igrati na 50 razlike
smeće iz srbije kud ne krepaše od gladi u tunel
dobili najtežu bolest oni koji pričaju protiv košarkaša!
Zao mi ih je kao i bilo koga drugog ko se zatekao u takvoj situaciji, ali mi dreka koju su nadigli stvarno ide na zivce! Toliko je ljudi bilo blokirano i zatrpano, momak u Zepcu umro od smrzavanja, a samo se o njima pricalo! Sramota!
kgkg
pa i Sarajevo i Žezničar su dole odsječeni od svijeta u hotelima nema vode već je i hrana prikraju i ovako morbidne kometare ostavljati , jadni mi gdje i sa kim živimo , gdje je nestala ljudskost svi smo mi nečija djeca
........odmaraju,pa kad ce da igraju..............sirokobrjezani ima da upisu sebi pobjedu..........heh cuj odmaraju,gle kolki su.
HOOOO-RUUK.....stoko lijena.
Kondicioni trening 100%
Kondicioni trening
Na jednom mjestu pratite rezltate uzivo, gledajte fudbalske i kosarkaske utakmice uzivo, za kladionicare je tu i tip dana te uzivo pracenje padova kvota na svim kladionicam. Plus sve bitne sportske novosti iz regiona (SR,BIH i HR) www.uzivo-prenosi.blogspot.com
guraj bre
poj\'o bih ti vnogo ko sarmu, liz\'o bih te ko dijete lizalo, uvalio bih ti ga ko veterinar kravi ruku, ma drao bih te ko malo vode na dlanu SAMO ME PRIHVATI ;) :) MUFID (zagorio ko tava)
zamolila bih gospodu sa foruma da me ne dodaju na fb ne primam nepoznate i *zagorene*
to je bio vandredni kondicioni trening uključujući psiho analizu igračkog kadra...