Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa svakom novom funkcijom ramena mu se suzavaju a razmak izmedju ociju povecava.
ČITAJ: Zaboli me Q.... za promociju BiH, Trgovsku goru i članstvo u WTO-u
Hahahah gdje ćeš ti poslije Sarovica bruko jedna
Kokošarac je on...
Stasa posta Bosanac preko noći hebem vam karakter sline ljudske.
Blago nama sa ovakvim majmunima! Ovaj ostario, a skoro k’o fol završio faks.... nijedan jezik ne zna
Ovo onaj srbski junak što je naoružan tukao civile pred kućom pred rat... On ministar sada? Kako to sad?
Pa realno Košarac ako napraviš to 3...uz neke manje prioritete...biće TOP
Cetnicina koja je nekad govorila “bivsa BiH,”, “nepostojeca BiH”, “Muslimansko Sarajevo”, “Teheran” itd.... a danas daje i svoju debelu zadnjicu za funkciju u BiH.
Evo nama nove vlasti...
Šta je ovaj sve morao uraditi da bi ostao uz dodickovu nogu, sa ovako skromnim sposobnostima.
Vratite Šarovića! Najbolji ministar ikad!
...jooj vidi mu gloove...
Jedini koji je nesto uradio za vanjsku trgovinu je Sarovic (mada ga ne volim) A ova stasa (namjerno malim slovima) koji je inace samo promoter genocidne i pljuvac po BiH od jednom ministar...on je previse zagrizao u mrznju tako njemu nije mjesto nikako u politici a pogotovo u ministarstvu! Kozarac idi lijeci se a politiku pusti inteligentnim i skolovanim ljudima
Bolje bi bilo da se uhvatiš rješavanja zagađenja zraka u Sarajevu, Zenici i Tuzli, Trgovska gora nije nikome prijetnja. Francuska ima 50 nukleranih centrala koje proizvode radioaktivni otpad, ali se zbrinjava u skladu s visokim EU standardima, baš kao što će onaj na Trgovskoj Gori.
Bosno naša majko, da li vidiš šta rade sa tvojom djecom