Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija je opsta bolest covjecanstva, kao grip. Od nje se ne umire ali smeta.
pa narod je rodio korupciju. Da nismo navikli policajce, doktore, profesore politicare da ih potplacujemo koruocije nebi ni bilo
Najveće zlo savremenog čovječanstva je novac. Tog zla ne odriču se ni najveći vjernici u boga, u društvima koja samo deklarativno predstavljaju društva uređena na vjerskim osnovama. Korupcija je samo jedan od oblika podržavanja zla. Nju je moguće iskorijeniti na samo jedan način, smanjiti novac u opticaju. Ali se to ne dešava jer oni čiji je cilj postojanje korupcije, novac "stvaraju" u enormnim količinama, kako bi ga koristili samo za svoje lično bogaćenje.
Da bi se istrijebila sa ovih prostora, treba i usvojiti do sad predlozene zakone protiv korupcije.
Pazi da ce bilo koja promjena zakona uspjeti na nasim prostorima u skorijoj buducnosti!
Nema lijeka nažalost "bolest" je zahvatila veći dio "organa".
MITO - skolstvo Platis 1000KM I upises besplatni fakultet u Sarajevu Zapad: "nema MITA" Platis 10 000$ I upises fakultet! MITO - zdravstvo Platis 1000KM I lijecis se "besplatno" na klinici Zapad: "nema MITA" -zdravstvo Platis 100 000$ I nikom vise ni $ ne das..ali dobijes apartman u toku ljecenja..u trajanju od 4 dana?! JA SAM ZA MITO :)
Usvoji se set antikoruptivnih zakona koji se predlaze i krene se sa ciscenjem i smanjivanjem korupcije. Nije ni cudo sto su neki protiv njega jer bi bili kaznjeni za svoje kriminalne radnje.
Ma kakvo to, čitajte sad komentare pa ćete vidjeti da smo mi najpametniji narod. Mi vam na sve imamo šta reć al nikako da sebi lično nađemo posao majku mu...