Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistem zatvorenih listi dolazimo do toga da 5 ljudi može vladati državom. Sebi osiguravaju mogućnost da svakog ko u određenom trenutku ne posluša šefa stranke mogu liferovati i zamijeniti drugim kandidatom koji će glasati onako kako je to \"šef\" odredio. Ovo je udar na SLOBODU da biram onog koga ja hoću, a ne onog koga mi Zlaja, Suljo i ostala ekipa ponude da biram. U sistemu zatvorene liste, nikad nećete moći pojedinca pozvati na odgovornost nego samo određenu partiju. Sistem preferencijalne liste je vrhunac demokratskog/fer/ slobodnog (kako Lidja voli kazati) dostignuća jednog društva. Al\' jednoumlje ionako ne poznaje drugačije
Korać: Reformom pravosuđa tužitelji će imati veću odgovornost da procesiraju one koje odrede oni koji su ih izglasali na mjesta tužioca dok će isti biti zaštičeni i moći će se baviti kriminalom i korupcijom,kao nekad u komunizmu dok je vladalo jednoumlje i demagogija...
Ma stoko, mislite li da su svi gradjani ovce i da ne vide dalje od svojeg nosa ! SDP u prijevodu znaci Crpska Demon Partija ! SDP je ideologija velikosrbizma, USTAJ BOSNO I NE DAJ SVOJE ! Ova ofarbana i namazana plavusa je placena i to dobro za ovakve izjave ! NISMO NAIVNI PLAVUSO - GLUPACO !
Hajmo sada svi koji su glasali za SDP zajedno jednim glasom magarca: njiha, njiha, njiha, njiha, njiha
Ovo je bio posljednji ekser na sanduku mrtvog SDP-a, još samo sahrana, a i to će se desiti za dvije god. na sljedećim izborima.
ako se izglasa ovo sa zavtovrenim listama, onda smo dotakli dno dna...
LIDIJA, LIDIJA LAŽEŠ KO KUČKA, KO DA NAROD NE ZNA ŠTA KRIMINALCI HOĆE DA POSTIGNU . SVI STE ZASLUŽILI \"DRŠKU OD METLE\" OD VLASTITOG NARODA KOJI JE.BE.TE KAKO HOĆETE . SRAM VAS BILO !
A kakva je tvoja odgovornost gospođo?????Da imaš veća primanja od tužitelja a da ništa ne radiš i nemaš nikakve odgovornosti.
Ova udara na nas zdrav razum. Uskoro ce nas poceti ubjedjivati da je bolje biti budala 10 dana nego pametan 10 godina. Zlatku i ekipi se sve pobrkalo u glavi. Njih se vise ni reciklirat ne moze.
To je potpuno tačno kako je SDA shvatala \"nezavisno\" sudstvo, ali mora li sada SDP ići još dalje????
Ja imam ovlasti da pomilujem i amnestiram svakoga kriminalca, ubicu, zločinca, mafijaša... Uvijek spreman! za amnestiranje uz dogovorenu sumu novca!!! Vaš Budimir
SDA je uvijek bila za nezavisno sudstvo bez uticanja politike to jeste stranaka, očit primjer je bivša kafe kuharica Suada Paravlić i Mirsad Ćeman koji obavljaju dužnost nekih kao sudija u ustavnom sudu, ali eto to ispada slučajno. Ma dosta je više SDA kriminala i podmitljivih sudija i tužitelja!!!
SVE ZA FAMILIJARNE STOLICE, DNO DNA!!!!!!!!!!!!!!
Joooj prikaze! otzam\' vidi je kako izgleda, k\'o da je bila preksinoc na Noci vjestica i odma u novine
ne kaki. gdje si bila 92-95. sestra tuzioc, valja joj sacuvati mjesto. fuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
IDOMO NAPRIJED !!!!!! U PROVALIJU !!!!!!!!!!
ajj kakva si bonaaaa