Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO O ČEMU ROSPIJA O POŠTENJU. KONSTANTNO U SUKOBU INTERESA, ONA SE NAŠLA PAMETOVATI.
...za tih 14 godina, tužilaštva u FBiH su uzeli u rad svega 40 krivičnih prijava i ne znaci da su donesene presude po njima :O pa zar ovo ne govori sve o tome ko nam je vodio vlast poslijednjih 14 godina i vise ccc.... SRAMOTA!!!
Im not a big red meat kinda gal . but the food here was soooo good. And the wait staff was amazeing .. loved it!
DE OŠIŠAJ TE ŠIŠKE K.URWO G.L.U.PA I IZADJI ZLAJI IZ Š.UP.KA
A pritom je SDP jedan samo takav centar moci koji se pridrzava predizbornih obecanja, konsultuje gradjane na javnim raspravama o vaznim strateskim potezima (npr. o nedavno prev edenom nebuloznom sporazumu sa SNSD-om) i sl. Pa, je li vas u tom SDP-u uopste stid? Propascete k\'o zeton na narednim opstim izborima - i gore nego na lokalnim. Sram vas bilo!
nevjerovatno da bas ona ima obraza da se javlja po ovom pitanju.sva ali bas sva familija joj je zaposlena u drzavnim institucijama.ne mogu vjerovati da nema toliko morala da makar suti. fuj
Upravo zbog ovog nepovjerenja prema Drzavnim institucijama, treba prihvatiti nove promjene, koje doprinose njihovoj promjeni na bolje i samim time jacanju istih. Podrska !!!
Culi ove kenje \"postoje otudjeni centri moci\". Postoje nezavisni centri moci u svim normalnim drzavama, a samo u diktaturama tipa Rusije se te moci stavljaju u sluzbu stranaka.
Šta je k u r v o jedna j e b o li ti SDP familiju čitavu, mafijši mafijaški, na istom zadatku SDP, SBB, SNSD, HDZ-ovi i bošnjačke duše prodane.
Ne znam odakle da pocnem, Prije svega zaposlila je svoju sestru pretpostavljam blizanku u tuzilastvo bih, protiv koje se takodje vode raznorazni krivicni postupci, a koja opet takodje nije nikada kao tuzilac uzela predmet u ruke pa ga zavrsila kako treba..... E sad da bi je spasila od potencijalne krivicne odgovornosti, daj nek tuzilastvo meni odgovara i sve ce biti sredjeno!!!!!!!
Lidijin muž je prošle godine umjesto Harisa Ihtijarevića postavljen za direktora Službe za zajedničke poslove Vlade FBiH. Toliko o poštenju Lidije Potur-Korać.
Kada se bude oformila stranka nekulturnih (kvazi) gradjana, jednoglasno ce tebe izabrati za predsjednika :)))) LP
TKO O ČEMU....LIDIJA O MORALU! SVETI SE VSTV-U ZATO ŠTO SU JE OZNAČILI KAO MORALNO NEPODOBNU ZA POZICIJU SUDIJE USTAVNOG SUDA FEDERACIJE BIH...A BILA JE U SUKOBU INTERESA, ŠTO JE I PTICAMA NA GRANI JASNO! DA LI JE SUKOB INTERESA GDJE SU JOJ DJECA ZAPOSLENA?
Historija se ponavlja ponovo Bošnjacima sudbinu drugi kroje a ubačeni elementi kao Lidija, Magazinović, Pudarić odlučuju u naše ime, nikad pameti da diđemo
LIDIJA TUŽILAŠTVO BI IMALO PUNO POSLA U TVOJOJ KUĆI DA PROVJERI MALO KAKO TI ZAPOŠLJAVAŠ SVOJU PORODICU.
ženska je mrakkkkk :D Jadnici mogu samo da joj zavide :D Jedite se SDA placenici!