Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAprijed care Konstantine.
Normalan covjek bez obzira koje vjere bio on nece moci nista napravit jer je drusto u kojem zivimo isto tako pokvareno. Postavlja se pitanje ... Pa zar pokvareno drustvo moze da izabere nekog normalnog , mislim da ne..
@Ja sta mai... Tacno, to ja i velim,politicari su samo odraz cjelokupnog drustva, korumpiran narod iznjedri istog takvog politicara...
u genocidnoj najvise glasova moze dobit samo osudjeni ratni zlocinac,dakle dokazani ratni zlocinac tako da narod bude siguran da glasa za svog omiljenog zlocinca a ne za tamo nekog ko nikog nije ubio,silovao ili zivog zavezanog zapalio !
@GratefulDead Pa naravno.Divlja plemena imaju neku svoju logiku.
ma bolji od đikana koji trenutno sjede u skupštinama..mlad i obrazovan momak, a neće smjet puno hapat na početku... zašto ne?
Nije ni Srbima lako sa Srbima…
Primjer ispravnog djelovanja i ponasanja protiv nepotizma i korupcije
Kako Mile koristi Putinove metode, odmah protiv svakog konkurenta podnesi kakvu krivičnu prijavu.
Imas moj konstantine ..glas
Više šansi od ovog falcifikatora ima gosp. Salkić, koji se još nije izjasnio da li želi biti predsjednik RS-a ili član predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda. Kao hrvatski kandidat ima bolje šanse od gosp.Komšića, jer više i bolje radi za bošnjačku stvar, kao veći bošnjački patriota, mada je gosp.Komšić nosioc Zlatnog ljiljana ali ipak pa je gosp. Salkić bolji kandidat, Bošnjak je i jer bolje razumijeva interese Bošnjaka od gospodina Komšića.
Konstantin da ode jednom u posjetu psihijatru ne bi više izašao.
Konstantin Savic je Dodiku ono sto je Beli Aleksandru Vucicu, samo pomocni alat za rasturanje kandidata opozicije. Ipak se vidi ko je veci kalibar na relaciji Vucic-Dodik.
pa u genocidnoj je to SUPER ! sto si veci zlocinac ili lopov narod je sve vise za tebe,uglavnom trebas biti u nekim kriminalnom radnjama da te narod postuje i glasa za tebe !
sreca pa je u FBiH sve cisto ko suza !
... pa samo takvi lopovi i kriminalci i mogu uspjeti u RS...
sta je tu cudo ne kontam ti ovi nasi nisu lopovi? lol
to*
sta te briga lud si kao struja
Nove mlade nade, Konstantin do pobjede !!!