Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesul ono u konjicu dva fratra ubijena,ili su ono u jablanici ubijeni
Konjic se pretvorio u prelijep grad, tom načelniku trebaju spomenik podić! Kažem 'pretvorio' jer prije 10ak godina nije bio ovako lijep.
Ovo je za pohvalu, nikada ne smijemo zaboraviti borce za slobodu svih gradjana BiH. Iskoristio bih ovu priliku da napomenem da takodjer ne smijemo nikada zaboraviti ni ratni zločin koji se dogodio u Konjicu, a koji su u "naše" ime počinili zlikovci i ratni zločinci M. Macić, A. Landžo i J. Potur, koji su ubili Đuru Golubovića i njegovu kompletnu familiju. Neka im je laka crna zemlja :-( Đuro Golubović rođen 1951., supruga Vlasta 1957. ,sinovi Petar 1985. i Pavle 1987. u noći 1./2. juli 1992. godine oko dva sata izvedeni su iz stana na Orašju i ubijeni kod mosta za Spiljane. Đuro kao profesor geografije i Vlasta kao inžinjer arhitekture bili su zaposleni u Srednjoškolskom centru u Konjicu. Za ratni zločin protiv stanovništva M. Macić, A. Landžo i J. Potur osuđeni su 8. februara 2001. godine na kazne zatvora od 12, 12 i osam godina zatvora, koje su i odslužili.
http://www.radionasarijec.com/vijesti-214/3550-gorica-zlocin-o-kojem-se-suti
"Muderis Nezim ef. Halilović, komandant 4. Muslimanske slavne brigade" Još jedan dokaz da je tzv A RBiH bila muslimanska Armija, koja se lažno predstavlja kao multietnička.
Muslimanske brigade su postojale i u sklopu NOR u borbi protiv FASIZMA!!!
Bravo Konjicani.
Stari dušman, novo đule... https://www.youtube.com/watch?v=kSwwS4JKets
svaka cast Konjicu
i onim sto ovo odradise
hoce li cijeli konjic koji zivi u Sarajevu i onaj krmak niksic da se vrate u svoja sela
Odakle li si ti tako odgojen i obrazovan sa tako iznimno bogatim rječnikom koji se očituje u tvojim komentarima? Gospodin Isfrustrirani Impotent. :)
Otkud znaš da sam Fočanka? Možda sam baš Konjičanka. ;) I da ponovim, zadivljena sam tvojim rječnikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)