Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha bas smo cirkus drzava
"Trebamo najprije iskoristiti sve postojuće resurse koje imamo, kako nalaže i procedura, pa ako ne uspijemo, onda ćemo se odlučiti na taj korak pomoći i upućivanje poziva OSBiH za angažiranjem helikoptera", kazao je Hodžić. Hodžiću pod hitno kod opticara, zar ne vidis da niste uspjeli?!
Drvosjeca na djelu
opet ljudski faktor a procesuiran ce biti neko ko je usao u nelegalni taxi 50km na licu mjesta a ako nema platit odlezat ce i paljenje suma
Ama zovite odmah helikoptere da pomognu, ionako na kraju morati cete zvati, a samo ce vise sume izgorjeti... Nije mi jasno sta cekaju, a pozar sve veci i veci...
Ne moze se helikopter odmah dobiti, to i jest problem sa procedurama u nasoj usranoj drzavi. Prvo se mora traziti pomoc susjednih opstina, cekati 24 sata da dobijes odgovor od njih, koji je naravno uvijek negativan. Nakon 24 sata pola sume izgori, tako da ti i ne treba helikopter kasnije.
.....strpite se.....stiže pomoć......božja.......u vidu pljuska.....
opet sakrivaju tragove nelegalne siječe drveta