Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posvadjali se cobani oko medje.
Joj sta ce im Kukic uraditi, zato su i htjeli da ga "odrade". Lik ce im uvesti pometnju i treba. Samo da Zukic ode pola bi se problema u SDA rjesilo.
Druze ljudi bez muda i casti ko hijene se mlate oko komada vlasti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upravo procitah govor g-dina Semsudina Mehmedovica, moram priznati da je velika steta sto takav covjek nije pobjedio. S obzirom da je normalan, posten, sa idejom, i vizijom kako bi stvari trebale funkcionirati, i s obzirom da je udario po uhljebljenim clanovima i njihovim porodicama, nije nikada ni imao sansu, jer dobro znamo o kakvim se kadrovima, kad je u pitanju ova stranka radi. Da je sve kako je Semsudin zamislio, siguran sam da bi glasovima poklopili apsolutno sve, i Bosnjaci, i ova drzava bi krenuli naprijed, ovako..i naredni period cemo gledati ovakvo, porazavajuce stanje u ovoj zemlji. Nema ovdje demokratije, ne postoji..a, to je i ovaj primjer oko brojanja glasova pokazao. Da nije vrijeme kakvo jeste, ovakvi bi po pijacama sir prodavali, a jedini oblik zabave bi im bila cevljanovicka korida, koju, vjerujem, i danas redovno posjecuju.
Kraftwerk@, vidi, za SDA glasaju: 1.Starija muslimanska, pobozna populacija, ciji nivo obrazovanja, i edukacija nije na zavidnom nivou, i koji tu stranku poistovjecuju sa zastitnicima Bosnjaka, sa Alijom, i onim sto je SDA pri osnivanju bila, kao i sa IZ koja je javno reklamira. 2.Srednja dob, oni koji su imali neke beneficije preko stranacke linije, posao prvenstveno, i svrstavanje u grupu koja gleda na grupisanje po principu kako to druge etnicke grupe rade. 3.Oni koji su direktno nagradjeni clanstvom u toj stranci. Svi oni, u moru turbo siromasnih, imaju kakvu-takvu sigurnost, nisu gladni, a poneki su i dobrostojeci, tako da ce se cvrsto drzati toga, jer imaju priliku vidjeti "one druge" na rubu egzistencije, samo zato sto nisu "poslusni, i vjerni". U takvom stanju je Semsudinu lakse privoljeti vecinu koja vjeruje u SDA da promjeni stvari, nego da kreira nesto novo sto se nece zvati imenom koje 25 godina struji kroz usi. Drago mi je da postoje normalni, ipak je dobio neke glasove.
a dze su hanume u poznim godinama sto dobivaju 150 maraka invalidnine na izvadzene jajnike..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa znaju oni to najbolje kako ide, sta su radili zato se i boje.
Zvižduci iz publike čine se manje bitnim od pljeska poslušnika ...
Gdje god da se spomene SDA regularnost ne postoji! Uz ovu stranku smo sve gladniji, jadniji, mizerniji bjedniji dok Bakir i ini sve goatiji i sretniji. Neka, aferim, sjetite toga kada stanete na sedždu.
Znači banovićki seljačić pravi dar-mar i u Sarajevu. He moj Bake tek si sad propo, ovaj šizofrenik će ti razhebat stranku
I treba da se razhebe
"On je optužio Birački odbor da ga pokušavaju na nepravedan način "izbaciti iz utrke" dopisujući imena. Strah od neregularnosti bio je prisutan kod još nekih kandidata. Svi kandidati imali su pravo na posmatrače koje su sami određivali. Međutim, problem je nastao jer je više osoba brojalo glasove pa posmatrači nisu imali priliku pratiti regularnost. Navodno su pojedini članovi Biračkog odbora dopisivali imena, ili su čitali potpuno druga imena iako su na listiću bili zaokruženi drugi kandidati. Live prijenos Kongresa je prekinut i to na zahtjev organizatora, a nakon incidenta." Sad je sve jasno - Kad SDA lažira izbore u vlastitim redovima, kako to onda rade na opštim i lokalnim izborima. Kad lažu svoje, kako tek lažu nas, Oni jednostavno ne mogu bez lopovluka, oni moraju varati i krasti, sad su počeli da kradu sami sebe. I onda, naravno, isključe live prenos - ne može raja gledati njihove marifetluke. Je li sad jasno zatucanim opnak-biračima kakva je to kriminalno-interesna zajednica?
Ne organizuje SDA izbore već Centralna izborna komisija.
@kemalba Nisam ni rekao da ih organizuje ali ih lažira, dakle, kradu, dopisuju, oduzimaju, potplačuju, lažu, postavljaju svoje predsjednike i članove biračkih odbora.... valjda je jasno. Pozdrav.
kad i svoje clanstvo i uze rukovodstvo varas ..... neprocijenjivo .. neke se stvari ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je SDA demokratiiiijaaaa
nikad od vas neke iole prosjecne stranke dok imate kriminalce tipa kukica, ahmetovica, zukica,itd. za clanove i rukovodstvo
sve je ovo FARSA od izbora ubrzo ce 2016
Saće vam KUKO jeb... znanje. Živjela Sjeverna Koreja (Banovići). HAHAHAHAHAHAHAHA
i oni da nam drzavu vode cccc
Koji su ovi krkani...,sta smo dozivjeli da oni budu nasi predstavnici iako nismo za njih glasali...,sto rat nije unistio oni su unistili...,zbog ovakvih se ja i mnogi drugi ne vracamo u Bosnu...
Ide stoka sa istoka...
http://tuzlanski.ba/moji-razgovori-sa-alijom-istina-o-zlatnim-kasikama-foto/
dok postoji sbb i scepan mali , ja sam na strani njihovih protivnika pa makar i crni dzavoli bili
ko tebe sta pita. on je za tebe G-din Radoncic biznismen i politicar.
on je zamene karina, izdrkana kao i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
biće rata kažu svi