Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK PERKOVIĆ HODA SVIJETOM BEZ VIZE , FORUM MLADIH STOLAC DA PREĐU U MOSTAR TREBA VIZA . TOLLIKO O TOME KOLIKO VAS CIJENE U EU I SVIJETU. JOS SAMO DA UPITAM GDJE TO TOMPSON NEKOGA VRIJEĐA U SVOJIM PJESMAMA???!!!!! POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA.
Ma dajte ljudi, pustite Thompsona neka pjeva, nije on problem. Probleme prave oni koji dolaze na te \"situacije\"nabrijani . Ja sam musliman, i hajde neka mi samo neko nađe jednu pjesmu gdje on pjeva protiv muslimana (samo jednu).
pa nek pjeva Thompson...samo nek prode sve u miru !
@ To klocu, nije kometarisao nikakav bosnjacki politicar vec neki krakan ko sto si i ti @ emma natakarim te na ki.tu taku glupu
Najbolja i jedina istinska onako prava domicilna.
Kakva konjina... ono fol nešto sa mačem izvodi, kao koreografija i scenografija. da povratiš. prdonja stari! kakva li je to publika kad pusi takva sranja. a tačno biraju mjesta gdje znaju da može podići žešće tenzije. da je imalo korektan i dobronamjeran zaobisao bi neka mjesta i gradove.
KADA BRENA MOZE U SARAJEVU,MOSTARU ILI TUZLI ZASTO THOMPSON NE MOZE U STOCU
onda ti bezbeli i smeta pjesma od Faruka Jazica: Procvjetali zlatni ljiljani zasjalo sunce zlatno a u nasoj Herceg Bosni ponovo je vrijeme ratno...Jadan ti je argument...Thompson pjeva svoje-ne vrijedja nikoga-toga je bilo u ratnim vremenima i to na racun Srba(bilo je debelog razloga)...Pjevaci iz Srbije koji su otvoreni neprijatelji BiH nesmetano dolaze i odlaze...
Htijeli ste \'demokraciju\' sad je imate, izivajte u njoj bagro nacionalisticka!
dobro gdje su sada oni dezurni hrvati na celu sa gosp. puljic sto kukaju na ugrozenost hrvata u bih. pokazite bar jednom da zelite drugima Isto sto vi ocekujete od drugih. jedino tako moze se boriti za vlastiti polozaj bilo gdje pa i u bih.
Iz Mostara sam i razumijem stočane. Njih je svak ostavio. Još je najgore što ovog fašistu plaćamo mi, jer je općinski novac ovih siromašnih općina novac iz budžeta FBIH i Kantona. Sa brenom je ovo neozbiljno poredit. Sutra će poslije ovog u Stocu izbit rat, ponosni su to ljudi. Na brenu bi barem išli svi zajedno. Stolac je ključ BiH, a ne Sarajevo.
Kako možete reći da ne pjeva kontra BiH. Pa tipu je glavna pjesma sa refrenom \"Herceg- Bosno srce ponosno!\". Kako vas samo nije stid. I ovi mladi iz Stoca, ako znate čitati, upravo kažu da nije problem koncert nego ukupno stanje koje oslikava. Pa još općina koja nije zaposlila ni jednog povratnika daje 40000 KM za koncert fol za obnovu crkve koja nije ni rušena ni devastirana, a još pjeva na tzv. Dan općine na koji je protjerano, pobijeno i popaljeno sve što se hrvatskim ne zove- a toga je u Stocu puno.
primjetio sam da si gore napisala da je svakom od nas barem neko bio u ujama. kod mene nije niko, ali su zato moji u drugom svjetskom ratu pobili uja za ne povjerovat. a da mi je rodjeni brat ujo,ili ceto rokno bi bez probleme thompson velica ideju herceg-bosne i kako ja kao bosanac treba da to dozvolim u svom gradu. ako moze u stocu u sarajevu ne
Ja nemam dobro mišljenje o Thompsonu, ali ako je četnikuša Fahreta mogla nastupiti, onda može i Thompson!
moze sta reci nakon Breninog koncerta...Covjek nikad nije pjevo nista kontra Bosne niti davao bilo kakve izjave u tom smislu To sto je gdje zakacio srbe u ratnim pjesmama nesto me puno i ne opterecuje...Svako je svasta pjevo za vrijeme rata-1000 puta gori dolaze iz Srbije i pjevaju...Ja sam Bosnjak i nemam nista protiv koncerta